Η FIA ψάχνει την 12η ομάδα

  • -
  • -

Με χθεσινοβραδινή της ανακοίνωση η FIA ξεκινά τις διαδικασίες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για να καλυφθεί η θέση της 12ης ομάδας η οποία θα μπορεί να συμμετάσχει στην F1 από το 2015 ή το 2016. Όλα αυτά μετά από την ανακοίνωση ότι από τον Ιανουάριο του 2014 και μετά θα επιβληθεί καπέλο στα έξοδα των ομάδων.

 

Γιατί όμως ξεκίνησε η διαδικασία τώρα που οι ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα; Αυτό που υποψιαζόμαστε είναι ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα ήθελαν να μπουν αλλά δεν θα ήθελαν ή δεν μπορούν να αγοράσουν μια ομάδα. Για παράδειγμα πέρσι υπήρχε κάποιος … παλιός γνωστός ο οποίος κυκλοφορούσε και κουβέντιαζε με ιδιοκτήτες ομάδων έχοντας πορτοφόλι 120εκ Ευρώ.

 

Έχουμε ακούσει 2-3 περιπτώσεις από ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μπουν στο παιχνίδι με βασικό υποψήφιο κάποιον από την Αμερική. Η F1 επέστρεψε και κέντρισε το ενδιαφέρον των Αμερικανών. Το επόμενο βήμα είναι να αποκτήσουν και την δική τους ομάδα. Υπήρχε κάποιος ο οποίος ενδιαφέρθηκε να αγοράσει μια υπάρχουσα ομάδα, αλλά ο ιδιοκτήτης της, παρόλο που η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, δεν θέλει να πουλήσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...