Ο Ecclestone ονοματίζει άλλο για διάδοχό του

Δεν του έκατσε το όνομα του Horner

  • -
  • -

O Bernie Ecclestone είναι πολύ γνωστός για τα παιχνίδια του. Πριν από λίγο καιρό δήλωσε ότι ο Horner είναι ιδανικός αντικαταστάτης του. Αφού βγήκε ο ίδιος ο Horner και δήλωσε αφοσίωση στην Red Bull Racing και αφού βγήκε και ο Montezemolo ο οποίος «γέλασε» με τα λεγόμενα του «θείου», ο Bernie χτύπησε και πάλι.

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του στην δικαστική διαμάχη που έχει για το θέμα δωροδοκίας στην πώληση των δικαιωμάτων της F1 πριν από 8 περίπου χρόνια αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί τον Marco Piccinini σαν ιδανικό διάδοχό του «γιατί ήταν μάνατζερ στην Ferrariγια 12 χρόνια και ήταν πολύ πολύ πολύ κοντά στον KoFerrari. Οπότε ήξερε λίγο από businessαπό την στιγμή που οι γονείς του ήταν ιδιοκτήτες 3 μεγάλων τραπεζών και ο ίδιος ήταν μπλεγμένος σε αυτές»

 

Πιθανώς θα έχετε ακούσει το όνομα του Piccinini από τις μάχες του Gilles Villeneuve και του Didier Pironi το 1982, χρονιά στην οποία ο Villeneuve έχασε την ζωή του. Τότε ήταν team manager στην Ferrari. Είναι μια ενδιαφέρουσα σκέψη, την οποία θα αποδεχόταν τόσο η FIA όσο και η Ferrari. Τα παιχνίδια που παίζονται στο παρασκήνιο είναι πάρα πολλά, οπότε περιμένουμε να δούμε αντιδράσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...