Κοντά σε συγχώνευση Sauber και Marussia

Κάτι παραπάνω από ... καπνός

  • -
  • -

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα της F1. Πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και όπως δείχνουν τα πράγματα υπάρχουν πλέον κινήσεις για κάτι δραστικό. Όπως αναφέρει το Auto Motor und Sport, στα σκαριά υπάρχει συγχώνευση της Marussia με την Sauber, και όχι μόνο προσθέτουμε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουμε στο GoCar.

 

Στην αρχή η Marussia προσπάθησε να πάρει τις μετοχές που πουλάει ο Toto Wolff στην Williams, αλλά η ομάδα θέλησε να συνεχίσει μόνη της την πορεία στην F1. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι παρόλο που η Marussia δεν έχει χρέη, το μπατζετ των 76εκ Ευρώ δεν φτάνει για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

 

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της ομάδας Andrej Cheglakov φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με την γενικότερη κατάσταση και κοιτάζει κάτι δραστικό για να μείνει στην F1, οπότε δοκιμάζει με αυτό τον τρόπο να το πάρει. Όπως συμπληρώνουν οι πληροφορίες που μας έρχονται το μπαλάκι είναι στο γήπεδο της Sauber.

 

Η Sauber είχε θέσει πολλές ελπίδες στο να γίνει η συμφωνία με την Ρωσία και με τον Sirotkin, αλλά όπως φαίνεται δεν ήρθαν τα πράγματα όπως περίμεναν, παρόλο που τα είχαν ανακοινώσει το καλοκαίρι.

 

Είναι αυτός ο τρόπος για να σωθούν οι ομάδες από τον «αφανισμό»; Μακάρι να υπάρχει κάποια ελπίδα …

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...