Πώς άλλαξε ο Grosjean …

Ένα χρόνο μετά …

  • -
  • -

Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Grosjean προσπαθούσε να κρατηθεί στην F1. Πέρσι είχε μπει στο μάτι των φιλάθλων αλλά και τον οδηγών και ήταν αυτός στον οποίο χρεώνονταν τα περισσότερα ατυχήματα. Ο Πρόεδρος όμως της ομάδας, ο Eric Boullier, πίστεψε στον Γάλλο και από φέτος από την Γερμανία κυρίως και μετά έχει αναδειχθεί στον άνθρωπο που κυνηγά μόνος του σχεδόν τον Vettel.

 

«Πάντα ξέραμε ότι ο Romain είναι πολύ γρήγορος, ίσως παραήταν γρήγορος, και κάποιες φορές πολύ πιο γρήγορος για το μονοθέσιό του», είπε ο Boullier. «Έχοντας ολοκληρωθεί με την οικογένειά του (από την στιγμή που έγινε πατέρας), τον βοήθησε να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο αυτοπεποίθησης, και βλέπετε τα αποτελέσματα στην πίστα. Έχει αρχίσει να γίνεται ένας πολύ καλός οδηγός. Νομίζω ότι μπορείτε να τον βάλετε στη κορυφαία τριάδα ή τετράδα. Άρχισε να αποδίδει από την Γερμανία και μετά. Χρειάστηκαν κάποιες λεπτές διορθώσεις από την πλευρά του, αλλά είχε ένα πολύ καλό δεύτερο μισό. Τώρα θα ξεκινήσει την επόμενη σαιζόν με διαφορετική ψυχολογία, και εμείς θα τον βλέπουμε με άλλο μάτι», πρόσθεσε το αφεντικό της Lotus.

 

Αυτή τη στιγμή ο Grosjean βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 132 βαθμούς. Μέχρι και την Μ. Βρετανία είχε 26 βαθμούς κατέχοντας την 9η θέση, ενώ την πρωτοπορία είχε ο Vettel με 132, ενώ τώρα ο Γερμανός έχει 372.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...