Η McLaren αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Perez

Ο Magnussen θα πάρει την θέση του

  • -
  • -

Η McLaren αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Μεξικανό Sergio Perez, μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα, με τον νεαρό Δανό Kevin Magnussen, γιο του παλιού οδηγού Jan Magnussen.

 

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά οι διαρροές έχουν χτυπήσει κόκκινο. Από τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε, όλα δείχνουν ότι υπήρχε τον τελευταίο καιρό μια εσωτερική διαμάχη ανάμεσα στον Martin Whitmarsh, προσωπική επιλογή του οποίου ήταν ο Sergio Perez, και του μηχανολογικού τμήματος της ομάδα, το οποίο υποστήριζε ότι ο Perez δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί και ήταν «λίγος» για την ομάδα. Οι εξελίξεις έτρεξαν τις τελευταίες μέρες και όπως όλα δείχνουν ο Perez θα βγει σε αναζήτηση ομάδας.

 

Ερωτηματικό παραμένει το κατά πόσο θα συνεχίζει να χαίρει της υποστήριξης του πλουσιοτέρου ανθρώπου του κόσμου, του Carlos Slim, ο οποίος μέσω της Telmex, εταιρίας κινητής τηλεφωνίας τον στήριζε οικονομικά τόσο στην Sauber, όσο και στην McLaren.

 

Πληροφορίες του GoCar αναφέρουν ότι ο Perez επισκέφθηκε την έδρα της Sauber πριν από 2 βδομάδες, προφανώς για να μιλήσει με τους ανθρώπους και να δει κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γυρίσει πίσω. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι ο Perez έμεινε εκτός της «Ακαδημίας Οδηγών της Ferrari» και είχε χαρακτηριστεί από τον Luca di Montezemolo «άπειρος» για μεγάλη ομάδα. Για να υποστηρίξουμε όμως και τον Sergio Perez, πρέπει να πούμε ότι του απέκλεισαν την δυνατότητα να φέρει στην McLaren τους ανθρώπους που είχε κοντά του στην Sauber, και δεν μιλάμε για τεχνικό προσωπικό. Μιλάμε για 2-3 ανθρώπους που υποστήριζαν τον Checo στην προπόνηση και στην ψυχολογία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...