Mateschitz: Ο Alonso είναι ο χειρότερος στα ψυχολογικά παιχνίδια

  • -
  • -

Συνέντευξη στην Krone Zeitung έδωσε το αφεντικό της Red Bull, Dietrich Mateschitz, μετά από την κατάκτηση του 4ου σερί πρωταθλήματος από τον Sebastian Vettel. Είπε ότι δεν νιώθει ευφορία γιατί το περίμεναν. «Εάν γιορτάζεις τα Χριστούγεννα όλη την βδομάδα, τότε δεν έχει ενδιαφέρον όσο μια και μοναδική βραδιά. Αλλά η χαρά υπάρχει», τόνισε

 

Τι μπορεί να κατακτήσει ακόμα ο Vettel; «Θα οδηγεί μέχρι το τέλος έτσι όπως τώρα, δεν μπορεί διαφορετικά», ενώ για το εάν μπορεί να πιάσει τον Schumacher … «Ο Schumacher είναι ο Schumacher και ο Vettel είναι ο Vettel και θα είναι ακόμα καλύτερος εάν βάλουμε και την εμπειρία από πάνω. Μην το ξεχνάμε : Είναι μόλις 26. Με μια απίστευτη διάρκεια και όπως πάντα παίρνοντας το μέγιστο».

 

Όμως ρωτήθηκε και εάν ο Alonso προσπαθεί να πουσάρει τους ανθρώπους του. «Έτσι έπαιζε μποξ ο Muhhamad Ali. Τα λεγόμενά του είναι τοποθετημένα επίτηδες. Όπως : Δεν παλεύει με τον Vettel, αλλά με τον Newey και πετάει το καπέλο του στο κοινό. Ο Vettel το φοράει. Ο Alonso είναι ο χειρότερος στο ψυχολογικό παιχνίδι»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...