Η κατάσταση στο μεταγραφικό παζάρι

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις ...

  • -
  • -

Φτάνοντας σιγά σιγά στο τέλος της περιόδου, υπάρχουν αρκετές θέσεις οι οποίες δεν έχουν κλείσει ακόμα για το 2014. Βασικά περιμένουμε από την McLaren να ανακοινώσει τον Button (ο οποίος έχει υπογράψει), αλλά και να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τον Sergio Perez. Ο Μεξικανός δεν έχει φέρει τα αποτελέσματα που περίμεναν στην Βρετανική ομάδα και περιμένουμε να παρθεί η απόφαση. Στον ορίζοντα υπάρχει και ο Kevin Magnussen, ο οποίος είναι υπο την ομπρέλα της McLaren. Δεν έχουν κρυφό ότι για το 2015 θα ήθελαν τον Fernando Alonso και πάλι πίσω.

 

Η καυτή θέση είναι αυτή της Lotus. Η ομάδα περιμένει ακόμα να κλείσει το τυπικό μέρος της συμφωνίας με την Quantum Motorsports (πρώην Infinity Racing) για να μπορέσει να προσλάβει τον Nico Hulkenberg. O πρόεδρος της ομάδας Eric Boullier, είπε ότι ο Grosjean έχει συμβόλαιο για το 2014, αλλά περιμένει την γραπτή έγκριση για να μπορέσει να κλείσει και τυπικά το θέμα του. Εναλλακτική λύση, εάν τα λεφτά δεν έρθουν, θα αποτελέσει ο Maldonado ο οποίος είναι σχεδόν σίγουρο ότι φεύγει από την Williams και με την μεγάλη χορηγία που έχει από την PDVSA (εταιρία πετρελαιοειδών της Βενεζουέλας, ελεγχόμενη από το κράτος), θα δώσει λύσεις οικονομικές σε οποιαδήποτε ομάδα πάει. Βέβαια υπάρχει και το ερωτηματικό πώς θα μπορέσουν να συνυπάρχουν οι PDVSA και η Total, με την δεύτερη να στηρίζει τον Grosjean.

 

Ο Massa επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με την Williams, για την οποία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο van de Garde ο οποίος τρέχει με την Caterham, ο οποίος έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, λόγω του … πεθερού του! Χθες επανήλθε στο προσκήνιο και το όνομα του Vitaly Petrov, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει 30εκ Ευρώ σε χορηγία από την Ρωσία και ο οποίος βρίσκεται σε κουβέντες με την Sauber. Στην Force India επανεξετάζουν την περίπτωση του Paul di Resta ο οποίος συνεχίζει και απογοητεύει, ενώ σε καλύτερη μοίρα είναι ο Sutil.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...