Δεν ανησυχεί για τον Alonso η Ferrari

… παρά τα δημοσιεύματα για μετακίνησή του στην McLaren

  • -
  • -

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για μετακίνηση του Fernando Alonso στην McLaren το 2015. Μάλιστα η Γερμανική εφημερίδα Bild εκτιμά ότι με κέρδος της McLaren περί τα 20εκΕυρώ τον χρόνο, που θα πλήρωνε την Honda για προμήθεια κινητήρα ενώ τώρα την δέχεται δωρεάν, στην 5ετία κερδίζει 100εκ. Συμπεραίνει λοιπόν ότι με τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να πληρώσουν αδρά τον Alonso.

 

Ψάχνοντας λίγο την ιστορία παραπάνω μάθαμε ότι δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο και τίποτα υπογεγραμμένο ανάμεσα στον Ισπανό οδηγό και την Βρετανική ομάδα. Υπάρχει όμως μια προφορική συμφωνία ότι θα εξετάσουν το ενδεχόμενο για το 2015. Η καθυστέρηση για την επιβεβαίωση των οδηγών της McLaren για το 2014, δείχνει κατά πολλούς μια προσπάθεια της McLaren να πάρει τον οδηγό το 2014, αλλά αυτό φαίνεται να είναι αδύνατο.

 

Ακούγοντας όλα αυτά ο Stefano Domenicali, αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, σχολίασε ότι δεν ανησυχεί για το ζήτημα αυτό από την στιγμή που ο Alonso έχει 3ετές συμβόλαιο και πρόσφατα έχει πει ότι θέλει να το εξαντλήσει : «Θέλει να κερδίσει μαζί μας και εμείς με αυτόν», είπε ο Domenicali.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...