Ψάχνουν το μυστικό της επιτυχίας στην Mercedes

Κρύβεται η Renault πίσω από τις εμφανίσεις RBR και Lotus;

  • -
  • -

Οι επιδόσεις της Red Bull Racing αλλά και της Lotus, βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Mercedes. Αυτές οι δυο ομάδες έχουν κάνει βήματα προόδου από την Σιγκαπούρη και μετά και στην Mercedes πιστεύουν ότι πίσω από την επιτυχία κρύβεται η Renault και ο κινητήρας.

 

«Πιστεύω ότι μπορείτε να δείτε ότι η Red Bull από την Σιγκαπούρη και μετά έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα, και η Lotus από την Κορέα και μετά, της τάξεως του 0.2 με 0.4 στον γύρο. Το ερώτημα είναι ότι πρέπει να δούμε τι κάνουν σε σχέση με το Mapping του κινητήρα. Είναι και κάτι ακόμα; Στρατηγική στο blowing (εξατμίσεις);  Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη στους τελευταίους αγώνες φαίνεται ότι δεν είμαστε σε καλό σημείο. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε σε σχέση με την μηχανική πρόσφυση; Ή οι RBR και Lotus έκαναν κάτι σχετικό με την στρατηγική του κινητήρα;», αναρωτήθηκε ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff.

 

«Υπάρχουν 3 σημεία να δούμε. Κατά πρώτον, χάσαμε κάτι και εάν ναι γιατί; Κατά δεύτερον, χρειάζεται να ρυθμίσουμε το δυναμικό μας ώστε να έχουμε σωστή ισορροπία ανάμεσα στο 2013 και στο 2014, και κατά τρίτον, θα πρέπει να τερματίσουμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα», τόνισε.

 

Πάντως ότι και να κάνει η Renault είναι νόμιμη, από την στιγμή που όλα ελέγχονται από την ομοσπονδία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...