Έκλεισε στην McLaren ο Alonso για το 2015;

Αυτό ισχυρίζεται Ισπανικό δημοσίευμα

  • -
  • -

Για το ότι οι σχέσεις του Fernando Alonso και της Ferrari δεν είναι στα καλύτερά τους δεν είναι καινούργιο. Το ότι η McLaren θα ήθελε τον Ισπανό πίσω, δεν είναι ούτε αυτό καινούργιο. Το ότι όμως ο Alonso υπέγραψε ήδη για το 2015 με την McLaren με τον Whitmarsh, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ομάδας, να προσπαθεί να τον φέρει το 2014 στο Woking, αυτό είναι καινούργιο.

 

Την είδηση φέρνει στην επιφάνεια Ισπανική ιστοσελίδα η οποία αναφέρει ότι η συμφωνία με την McLaren για το 2015 έκλεισε και αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Whitmarsh είναι να φέρει την συμφωνία ένα χρόνο νωρίτερα, το 2014. Όλα αυτά τη στιγμή που ο Perez δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει την θέση του στην ομάδα το 2014, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει αποδείξει ακόμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες,  το ότι μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ομάδα.

 

Πιθανώς να αληθεύει το σενάριο, μπορεί να υπάρχει μια αρχική συμφωνία ανάμεσα σε Alonso και McLaren. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι το 2015 στην McLaren επιστρέφει η Honda και οι Ιάπωνες θα ήθελαν να κάνουν το μεγάλο μπαμ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...