Φεύγει από την Mercedes o Ross Brawn;

Φούντωσαν τα δημοσιεύματα

  • -
  • -

Φωτιά πήρε σήμερα το διαδίκτυο με την είδηση που έβγαλε η Γερμανική Sport Bildκαι στην οποία αναφέρεται ότι ο Ross Brawn θα αποχωρήσει από την Mercedes GP στο τέλος της περιόδου.

 

Η Mercedes διέψευσε με χαλαρό τρόπο το δημοσίευμα μέσω του Niki Lauda, ο οποίος είπε ότι δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και ότι οι κουβέντες για το κατά πόσο ο Ross Brawn θα παραμείνει στην ομάδα συνεχίζονται. Πρακτικά αυτό δεν αποτελεί διάψευση. Και εξηγούμαστε. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Brawn είπε στον Lauda ότι φεύγει, ενώ ο Lauda συνεχίζει την προσπάθεια να πείσει τον Brawn να μείνει για άλλη μια χρονιά.

 

Την θέση του Brawn θα πάρει όπως έχει ήδη δρομολογηθεί, ο Paddy Lowe, ο οποίος από τα μέσα της χρονιάς καλύπτει την θέση του Chief Executive στον τεχνικό τομέα. Οι πρώτες φήμες ανέφεραν ότι ο Brawn θα ήταν η μεταγραφή έκπληξη που έχουν πει από την McLaren ότι πρέπει να περιμένουμε, αλλά πηγές του GoCar διέψευσαν αυτή την εκδοχή.

 

Πιο δυνατές είναι οι σχέσεις που έχει με την Honda, και πιθανώς να έχουν προχωρήσει οι επαφές του Προέδρου της ομάδας της Mercedes με την Ιαπωνική εταιρία. Κανένας δεν ξέρει τι έχει η επόμενη μέρα για τον Brawn. Το σίγουρο είναι ότι έχει πλέον τόσα λεφτά στον τραπεζικό του λογαριασμό που θα μπορεί να … ψαρεύει, αφού είναι η αγαπημένη του ενασχόληση, για το υπόλοιπο της ζωής του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...