Γιατί μπορεί να μίλησαν Alonso και Montezemolo;

Μια περίεργη ανάρτηση στο site της Ferrari

  • -
  • -

Αργά χθες το βράδυ έγινε μια … περίεργη ανάρτηση στον ιστότοπο της Ferrari. Αναφέρεται ότι έγινε μια συνάντηση ανάμεσα στον Alonso και τον Montezemolo που είχε στόχο τον «απολογισμό» των βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων.

 

Τονίζεται ότι παρόλο που ο στόχος του πρωταθλήματος έχει απομακρυνθεί, δεν κατατάσσεται στα «απίθανα». Υπάρχουν σημαντικοί στόχοι να επιτευχθούν και να μαζευτούν πληροφορίες για το 2014. Και δω αρχίζει να γίνεται περίεργο : Αυτό ήταν μέρος των θεμάτων που συζήτησαν οι Alonso και Montezemolo στην πρώτη τους συνάντηση μετά από τα προκριματικά στην Monza.

 

Καταρχάς γιατί χρειάστηκε να μπει μια ανάρτηση για το ότι έγινε μια συνάντηση ανάμεσα σε οδηγό και τον Πρόεδρο της ομάδας; Αναφέρεται το πότε έγινε η προηγούμενη συνάντηση, γιατί;

 

Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι επιχειρείται μια εκτόνωση των τεταμένων σχέσεων ανάμεσα στον Alonso και στον Montezemolo. Μετά από την Ουγγαρία η σχέση τους είχε φτάσει … στο ναδίρ και προφανώς επιχειρείται να αναθερμανθεί εν’ όψει της έλευσης του Raikkonen το 2014. Δεν χρειαζόταν ανάρτηση από την ομάδα για αυτή την συνάντηση και αυτά που αφήνονται να εννοηθούν, είναι στην περίπτωση αυτή, έχοντας υπόψη το παρασκήνιο, σημαντικότερα από αυτά που γράφονται.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...