Ο Alex Fontana θα δοκιμάσει με μονοθέσιο F1

Ο Ελληνοελβετός οδηγός της Lotus σε μια R30

  • -
  • -

Ο νεαρός οδηγός της Lotus F1 Junior Team, Alex Fontana, θα δοκιμάσει μονοθέσιο F1 την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στην πίστα του Paul Ricard στην Νότια Γαλλία. Ο Alex που τρέχει με την Ελληνική και Ελβετική σημαία στο κράνος του θα έχει την ευκαιρία να τρέξει με το μονοθέσιο του 2010, την R30. Άλλος ένας οδηγός που τρέχει με τα Ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό, αλλά δεν έχει την υποστήριξη, σε όλα τα επίπεδα, που του αρμόζει από την χώρα μας.

 

Μιλώντας για την ευκαιρία που του δίνεται, ο Alex τόνισε : «Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα της Lotus F1 μου δίνει την ευκαιρία να κάνω αυτή την δοκιμή. Είναι όνειρο κάθε οδηγού να κάτσει πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου F1. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να κάνω μια μέρα δοκιμών στην Paul Ricard. Πήγα στο Enstone για να προετοιμαστώ με πολύ δουλειά στον προσομοιωτή, και πηγαίνω σε αυτή τη δοκιμή έχοντας μεγάλη εκτίμηση προς την ομάδα, το μονοθέσιο, και με μια υγιή δόση ταπεινοφροσύνης. Θα δώσω το καλύτερο δυνατό για να πιάσω την ευκαιρία αυτή».

 

Το GoCar επικοινώνησε με τον Alex ο οποίος αποκάλυψε ότι δέχθηκε την πρόταση μέσα στον Αύγουστο πριν από τους αγώνες στο Spa και στην Monza, ενώ έχει προγραμματιστεί να συναντήσει και τους εκπροσώπους του τύπου στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Πρέπει να τονίσουμε ότι θα φορά τις σημαίες της Ελβετίας και της Ελλάδας τόσο στο κράνος του, στην φόρμα του, αλλά και στο μονοθέσιο της Lotus F1!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...