Raikkonen και Alonso δεν θα μπορέσουν να συμβιώσουν

Μιλάει ο Felipe Massa

  • -
  • -

Έναν ομολογουμένως διαφορετικό Felipe Massa είδαμε σε πρόσφατες δηλώσεις του στην Βραζιλιάνικη τηλεόραση του TV Globo. Μίλησε τόσο για το δίδυμο Raikkonen-Alonso που θα οδηγούν για την Scuderia το 2014, αλλά και το πώς θα συμπεριφερθεί ο ίδιος από δω και μπρος.

 

«Γνωρίζω τόσο τον Fernando όσο και τον Kimi μέσα αλλά και εκτός πίστας, και πρέπει να πω ότι είναι εξαιρετικοί οδηγοί, αλλά φοβάμαι πως θα έρθουν σε σύγκρουση όταν θα μοιραστούν την ομάδα», είπε ο Massa o οποίος οδήγησε από το 2007 μέχρι και το 2009 με τον Raikkonen, και από κει και πέρα με τον Alonso.

 

«Είπα στα αφεντικά μου να πάρουν ανάσες τώρα που μπορούν γιατί του χρόνου δεν θα μπορούν να το κάνουν. Είμαι σίγουρος ότι αρέσω στον Fernando , πρέπει να το κάνει. Έχουμε μια ωραία συνεργασία. Είμαι σίγουρος ότι με βλέπει σαν προσωπικό φίλο, όπως τον βλέπω και γω. Και με τον Kimi είμαστε καλοί φίλοι, περισσότερο από ότι ήμασταν όταν οδηγούσαμε μαζί», είπε ο Massa.

 

Όσο για το τι θα κάνει από δω και μπρος; «Από δω και μπρος δεν θα οδηγώ για τον Alonso. Από την Παρασκευή στην Σιγκαπούρη θα οδηγώ για μένα. Θα είμαι φουλ επίθεση σε κάθε γύρο. Ήρθε η ώρα να κοιτάξω τον εαυτό μου»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...