Χτυπάει πόρτες ο Felipe Massa

Lotus, Sauber, McLaren και Williams;

  • -
  • -

Μαθαίνοντας ότι το 2014 δεν θα είναι πλέον οδηγός της Ferrari, ο Felipe Massaάρχισε να ψάχνει για την επόμενη στάση στην καριέρα του. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν κάποιες ελεύθερες θέσεις.

 

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο Massa στον εαυτό του, είναι πόσο χαμηλά θα θέλει να πέσει. Η πρώτη του επιλογή είναι, όπως είπε, η θέση στην ομάδα της Lotus. Για την θέση αυτή ενδιαφέρεται και ο Nico Hulkenberg ο οποίος οδηγεί για την Sauber και το 2014 δεν έχει συμβόλαιο. Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, τα είχε βρει σε όλα με την Ferrari και τα συμβόλαια περίμεναν για υπογραφή, αλλά μόλις η Ferrari είδε ότι θα μπορούσε να «χτυπήσει» τον Raikkonen έβαλε στον πάγο την υπόθεση Hulkenberg.

 

Ο Massa είπε ότι μίλησε και με την McLaren, αλλά εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα με τον Button να περιμένει την κίνηση της ομάδας ώστε να κλείσει τυπικά το θέμα του. Γράφτηκε ότι και η Williams μπορεί να είναι πιθανή επιλογή, αλλά Maldonado και Bottas δείχνουν να είναι σίγουροι. Οι φήμες πυροδοτήθηκαν όταν το Autosprint έβγαλε την είδηση ότι ο μηχανικός αγώνα επι χρόνια του Massa, Rob Smedley, οδεύει προς την Αγγλία.

 

Η πιο «εύκολη» των περιπτώσεων εμφανίζεται ότι είναι η Sauber. Θα έχει κινητήρες Ferrari και ο Massa θα μπορούσε να βοηθήσει. Αλλά εξαρτάται κατά πόσο θα ήθελε να τρέχει σε μια ομάδα η οποία θα παλεύει για το μέσο του grid αναλογιζόμενοι ότι έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που είναι κοντά στον Massa, Reginaldo Leme πιστεύει ότι το μέλλον του Massa στην F1 είναι αποκλειστικά και μόνο η επιλογή Lotus. Εάν δεν καταφέρει να πάρει την θέση, τότε θα αποχωρήσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...