Αποκλειστικό : To GoCar μίλησε με τον David Ward

Ο νέος υποψήφιος Πρόεδρος της FIA

  • -
  • -

Με τον υποψήφιο πρόεδρο της FIA, David Ward, είχε την ευκαιρία να μιλήσει σήμερα το GoCar. Ο David Ward, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, παραιτήθηκε από την θέση του Γενικού Διευθυντή που κατείχε επι 12 χρόνια στο FIA Foundation, με σκοπό να βάλει υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές της FIA που θα γίνουν στο τέλος του χρόνου.

 

«Μετά από προσεκτική σκέψη αποφάσισα να κατέβω σαν υποψήφιος για τις Προεδρικές εκλογές της FIA για το 2013», αναφέρει ο Ward στην ανακοίνωση.  «Η εκλογική διαδικασία συνεπάγεται αναπόφευκτα μια εύρωστη και ζωηρή συζήτηση, και ενώ το Ίδρυμα είναι ανεξάρτητο και δεν υπάρχει καμία νομική απαίτηση για μένα να παραιτηθώ, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον του να το κάνω».

 

Ο David Ward αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές του στα Χανιά της Κρήτης και είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον τόπο μας. «Είναι το τέλειο μέρος να σκεφτώ το μέλλον μου. Πάντα με συνάρπαζε η ομορφιά του τόπου, η ιστορία του και οι άνθρωποί του. Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών μου φορώντας ένα T-Shirt με το περίφημο ρητό του Νίκου Καζαντζάκη : Δεν περιμένω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος! Νομίζω ότι είναι η σωστή προσέγγιση»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...