Domenicali : Ένα ταχύτερο μονοθέσιο είναι προτεραιότητα

... τίποτα άλλο δεν μετρά

  • -
  • -

Το πρωτάθλημα της Formula 1 μπαίνει στο δεύτερο μισό της και στην Ferrari ούτε να ακούσουν ότι το έχουν χαμένο.  «Όλα παίζονται και έχουμε περάσει από τη ίδια φάση και τόσο πρόσφατα, συγκεκριμένα πέρσι. Έχουν μείνει 9 αγώνες κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν 225 βαθμοί στο πρωτάθλημα οδηγών και οι στόχοι που έχουμε βάλει από την αρχή της περιόδου είναι οι ίδιοι», είπε ο Domenicali στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

 

«Ο στόχος μας είναι απλός. Συγκεκριμένα να δώσουμε στον Fernando και τον Felipe το ταχύτερο δυνατό μονοθέσιο. Τώρα η συνεισφορά τους θα είναι πιο σημαντική από ποτέ. Το έχουμε πει αρκετές φορές και παλαιότερα : το θέμα του οδηγού δεν είναι προτεραιότητα. Αυτό που μετρά είναι να δώσουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για να τερματίσουμε μπροστά από τους άλλους, και για να πετύχουμε ο καθένας από μας πρέπει να κάνει την δουλειά του με τον καλύτερο τρόπο σε όλα τα επίπεδα», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari.  

 

Έκλεισε δε λέγοντας : «Δεν θέλω να βλέπω κανένα που δεν πιστεύει στην επιστροφή μας. Ο καθένας πρέπει να είναι κρίκος της αλυσίδας αισιοδοξίας και πρέπει να πάει την ομάδα μπροστά σε μια κρίσιμη στιγμή της σαιζόν. Είμαστε η Ferrari και η ιστορία μας έχει διδάξει ότι ποτέ δεν πρέπει να αποδεχόμαστε την ήττα μας»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...