Πόσο κοντά είναι ο Raikkonen στην Ferrari;

  • -
  • -

Το όνομα του Raikkonen συνεχίζει να απασχολεί τους φίλους της F1. Ενώ στην Red Bull Racing τα πράγματα δείχνουν ότι έχουν κατασταλάξει με τον Daniel Ricciardo να είναι το «σίγουρο» για την θέση δίπλα στον Vettel, στην Ferrari υπάρχει το ερωτηματικό για το μέλλον του Massa.

 

Ερωτηθείς από το BBC για το εάν έχει μιλήσει με την Ferrari ο μάνατζερ του Raikkonen, Steve Robertson, είπε : «Μέχρι να επιβεβαιώσουν τις θέσεις τους, η δουλειά μου είναι να μιλάω με όλες τις ομάδες και να δούμε τι είναι διαθέσιμο». Θέση στο ζήτημα πήρε και το πρώτη αφεντικό ομάδας της F1, o Eddie Jordan ο οποίος τόνισε ότι ο Raikkonen θέλει να επιστρέψει.

 

Κλειδί στο ζήτημα, όπως έχουμε γράψει, είναι κατά πόσο ο Montezemolo θα έβλεπε με καλό μάτι την μετακίνηση αυτή. Στο άρθρο αναφέρεται ότι : «Το BBC Sport καταλαβαίνει ότι υψηλόβαθμα στελέχη μέσα από την Ferrari θέλουν τον Massa εκτός και θα έβλεπαν με καλό μάτι την επιστροφή του Raikkonen, αλλά ο Πρόεδρος της Ferrari, Luca Di Montezemolo δεν είναι υποστηρικτής αυτής της ιδέας»

 

Εάν δεν θέλει ο Montezemolo τότε δεν υπάρχει θέμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...