Briatore : Ο Alonso δεν «ψήνεται» να πάει στην Red Bull

Τα παιχνίδια συνεχίζονται

  • -
  • -

Συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport έδωσε ο Flavio Briatore, ο άνθρωπος ο οποίος διαχειρίζεται ακόμα τα δικαιώματα του Fernando Alonso. Όπως ήταν φυσικό πήρε θέση για τα τελευταία γεγονότα και τα τερτίπια του Ισπανού.

 

«O Fernando έχει ένα συμβόλαιο και τα συμβόλαια πρέπει να τα σεβόμαστε», είπε ο Ιταλός. Όταν ρωτήθηκε δε κατά πόσο ο Alonso μπήκε στον πειρασμό να δοκιμάσει την τύχη του για να πάρει την θέση στην Red Bull, είπε : «Όχι, δεν υπάρχει κανένας πειρασμός».

 

«Είναι φυσιολογικό για έναν οδηγό να θέλει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και η ομάδα πρέπει να δουλεύει σκληρά για να του το δώσει. Τέλος. Ο Alonso δεν είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει. Ο συνδυασμός Ferrari-Alonso παραμένει νικηφόρος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο τίτλος χάθηκε στον τελευταίο αγώνα δυο φορές και πέρσι στο Interlagos η τύχη του γύρισε την πλάτη. Μετά από ένα τετ-α-κε όπως αυτό του Vettel ο κινητήρας συνήθως σβήνει, αλλά δεν έσβησε», είπε ο Briatore.

 

Μίλησε ακόμα και για το γεγονός ότι ο Alonso δεν έχει πρόβλημα με κανένα «ομόσταυλο». Είπε χαρακτηριστικά : «O Fernando ποτέ δεν είχε πρόβλημα στο να τρέχει με τον οποιονδήποτε. Είναι σαν τον Senna. Ο Ayrton θα έλεγε : Βάλτε οποιονδήποτε δίπλα μου. Έτσι είναι οι δυνατοί». Και για τα προβλήματα που είχε με τον Hamilton στην McLaren; «Αυτά ήταν γιατί η McLaren έκανε το οτιδήποτε για να δημιουργήσει σύγχυση. Μια κορυφαία ομάδα πρέπει να είναι ικανή να χειρίζεται δυο δυνατούς οδηγούς»

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...