Τράβηξε το αυτί του Alonso ο Montezemolo

Πάτησε πόδι στα παιχνίδια του Ισπανού οδηγού

  • -
  • -

Με μια ομολογουμένως σκληρή ανακοίνωση, η Ferrari γνωστοποίησε ότι ο Luca di Montezemolo «τράβηξε» το αυτί του Fernando Alonso για διάφορες δηλώσεις που έκανε ο Ισπανός μετά από τον αγώνα στην Ουγγαρία.

 

Η Ferrari μπορεί να μην έχει μπορέσει να του δώσει ένα μονοθέσιο ικανό για να του φέρει νίκες, όμως η αντίδραση του Ισπανού ήταν ίσως λίγο τραβηγμένη. Ο Alonso, ο οποίος είχε γενέθλια σήμερα, δέχθηκε το τηλεφώνημα του Προέδρου της Ferrari, ο οποίος πέρα από τις ευχές είχε και ένα άσχημο δώρο για τον Ισπανό. Η Ferrari στην ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Montezemolo υπενθύμισε στον Alonso ότι «ζητήθηκε από όλους τους μεγάλους πρωταθλητές που οδήγησαν για την Ferrari  να βάλουν το καλό της ομάδας πάνω από το δικό τους. Αυτή η στιγμή είναι στιγμή να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να δείξουμε ταπεινότητα και αποφασιστικότητα και να συμβάλουμε όλοι με το να σταθούμε στην ομάδα και τους ανθρώπους της εντός και εκτός πίστας»

 

Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση κυρίως για την Ferrari να δείχνει με τέτοιο τρόπο τις εσωτερικές διαμάχες. Διαβάστε εδώ όλη την ανακοίνωση της Ιταλικής ομάδας. Την ίδια στιγμή η Ferrari ανακοίνωσε και την πρόσληψη του James Allison στην θέση του Chassis Technical Director.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...