Τα παιχνίδια του Alonso

Ο μάνατζέρ του μίλησε με την Red Bull Racing

  • -
  • -

Την Παρασκευή το πρωϊ στα paddock του Hungaroring, το Sport Bild έγινε μάρτυρας μιας συνάντησης που έγινε ανάμεσα στον αγωνιστικό διευθυντή της Red Bull Racing, Christian Horner, και του Garcia Abad, μάνατζερ του Fernando Alonso.

 

Όπως ήταν φυσικό τα sites πήραν φωτιά, λέγοντας ότι ο Alonso καλοκοιτάζει την θέση του Mark Webber στην Red Bull Racing. Από πλευράς Abad ακούσαμε ότι η συνάντηση αυτή ήταν για τον Carlos Sainz Jnr του οποίου τα δικαιώματα διαχειρίζεται ο Abad, ενώ από την Red Bull δεν προσπάθησαν πολύ για να ρίξουν τους τόνους και πρακτικά δεν αρνήθηκαν ότι αυτή η κουβέντα ήταν για τον Alonso. Ο Alonso έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2016 στην Ferrari και αμείβεται πλουσιοπάροχα. Το πρόβλημά του είναι ότι από το 2010 που έχει πάει στην Scuderia πρωτάθλημα δεν έχει δει, και η ομάδα δεν μπορεί να του δώσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

 

Τα πράγματα όμως στο παρασκήνιο φαίνεται ότι είναι διαφορετικά. Ο Alonso είναι γνωστός για τα πολιτικά του παιχνίδια. Στο GoCar έφτασαν οι πληροφορίες ότι την περασμένη Παρασκευή έγιναν κάποιες «αλλαγές» στο σχεδιαστικό τμήμα της Ferrari και ότι υπάρχουν πιθανώς και άλλες αλλαγές στα σκαριά. Μπορεί να είναι απλή σύμπτωση, αλλά ο Ισπανός πιθανώς να μην είναι ευχαριστημένος με τις αλλαγές, και να θέλει και άλλες.

 

Άλλωστε η συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν έγινε κρυφά. Ήταν επίτηδες σε δημόσιο χώρο γιατί ήθελαν να τους δουν!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...