Ο Raikkonen απαντά στους αναγνώστες του F1 Racing

Ο Φιλανδός σε απολαυστικές απαντήσεις

  • -
  • -

Το Βρετανικό F1 Racing είχε πάρει ερωτήσεις από τους αναγνώστες του και τις έδωσε στον Raikkonen για να πάρει απαντήσεις. Δείτε κάποιες από αυτές.

 

Για το αγαπημένο του αυτοκίνητο δρόμου : «Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο δρόμου είναι ένα Volkswagen Multivan γιατί μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα μέσα και μπορείς να το αφήσεις οπουδήποτε και εάν κάποιος το γρατσουνίσει, δεν πειράζει. Είναι πολύ χρήσιμο και είναι σαν να οδηγείς ένα απλό αυτοκίνητο. Αυτό χρησιμοποιώ καθημερινά»

 

Για το ότι είναι λιγομίλητος και για το πώς θα περιέγραφε την σαιζόν του 2013 μέχρι τώρα : «Όχι πολύ άσχημα (not too bad)»

 

Για το εάν θα οδηγεί στην RBR του χρόνου δίπλα στον Vettel : «Δεν ξέρω. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν έχω συμβόλαιο για του χρόνου. Γι αυτό δεν μπορώ να απαντήσω. Εάν ήξερα, πολύ ευχαρίστως να έλεγα, έτσι ο κόσμος θα σταμάταγε να με ρωτάει το ίδιο. Δεν έχω τίποτα μέχρι στιγμής»

 

Εάν είχε την επιλογή ανάμεσα σε μια Vodka και σε ένα Red Bull : «Vodka», απάντησε ο Φιλανδός.

 

Πώς ενδιαφέρθηκες για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ; «Κάποιο παιδί φίλων των γονιών μου έτρεχε με καρτ, και πήγα να τον δω. Μετά έκανα και εγώ, αλλά πριν από αυτό έκανα μότοκρος. Και ο αδερφός μου έκανε»

 

Θα πήγαινες ποτέ πίσω στην Ferrari ; «Δεν ξέρω. Έχω πει πολλά πράγματα τα οποία ποτέ δεν κάνω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

 

Σου αρέσει κάποιος από τους άλλους οδηγούς; «Τα πάω καλά με τους περισσότερους, αλλά αυτός που ξέρω περισσότερο είναι ο Sebastian (Vettel). Δεν τους ξέρω τους άλλους, δεν ξέρω τι κάνουν, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα».

 

Από όλες τις διαφορετικές μορφές μηχανοκίνητου που έχεις δοκιμάσει ποια ήταν η πιο προκλητική και είναι κάτι το οποίο δεν έχεις δοκιμάσει και θα ήθελες; «Κάποια στιγμή μου έκαναν πρόταση να δοκιμάσω μια Ducati MotoGP αλλά δεν ξέρω εάν θα έχω τον χρόνο να το δοκιμάσω. Θα ήταν ωραίο να δοκιμάσω μια μέρα να δω πόσο γρήγορη είναι»

 

Πόσο κοντά ήσουν στην Williams πριν την επιστροφή σου στην F1; «Ήμουν αρκετά κοντά. Είχαμε κουβέντες, αλλά πόσο κοντά; Δεν ήταν τόσο κοντά όσο η Lotus, αλλά δεν ήταν και πολύ μακριά. Δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε όπως αναμενόταν»

 

Ποιον θα χτύπαγες ευχαρίστως; Τον Perez ή τον Montezemolo : «Δεν θα απαντήσω»

 

Καπνίζεις; «Κάποιες φορές»

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...