Αβέβαιο το μέλλον του Massa στην Ferrari

Δύσκολα θα μείνει το 2014

  • -
  • -

Μπορεί το ενδιαφέρον για το μεταγραφικό παζάρι των οδηγών να έχει εστιαστεί στο μέλλον του Raikkonen στην Lotus και για το ποιος θα πάρει την 2ηθέση δίπλα στον Sebastian Vettel στην Red Bull Racing, θα πρέπει να κοιτάμε ίσως και για την θέση δίπλα στον Fernando Alonso στην Ferrari.

 

Όλα αυτά γιατί ο Massa παρόλο που στο δεύτερο μισό του 2012 έκανε ένα πολύ καλό comeback, μετά από 9 αγώνες στο 2013 έχει απογοητεύσει. Πολλά ατυχήματα και απροσεξίες, που δείχνουν στοιχεία αποσυντονισμού και ότι τα έχει «παρατήσει». Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει στο τέλος της χρονιάς και η Ferrari από πέρσι ψάχνει έναν οδηγό που θα σταθεί δίπλα στον Fernando Alonso. Ο αγώνας στην Γερμανία δεν αποτέλεσε εξαίρεση και έτσι ο Massa είχε άλλη μια εγκατάλειψη από οδηγικό λάθος.

 

Ο Hulkenberg βγήκε από το συμβόλαιό του με την Sauber επειδή η Ελβετική ομάδα, που βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση, δεν του κατέβαλε μισθούς δυο μηνών. Ο Γερμανός είναι στην λίστα της Ferrari και μάλιστα σε ψηλά θέσεις. Σίγουρα η Ferrari έχει ενδιαφερθεί για τον Γερμανό, όπως και για τον δικό της Jules Bianchi ο οποίος τρέχει με την ομάδα της Marussia.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...