Μια συνέντευξη (ή κάτι παρόμοιο) του Raikkonen

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να του πάρουν συνέντευξη

  • -
  • -

Είναι σε όλους γνωστό ότι οι σχέσεις του Raikkonen με τα ΜΜΕ είναι κοντά στο μηδέν. Αυτή τη φορά την τύχη τους δοκίμασαν οι δημοσιογράφοι του Der Tagesspiegelνα πάρουν μια συνέντευξη. Τι έγινε; Δείτε μερικά σημεία.

 

Ερώτηση : Ο Lauda είπε ότι θα ήσασταν χαζός εάν δεν γίνετε teammate του Vettel στην Red Bull το 2014.

Kimi: Δεν με ενδιαφέρει τι λέει. Του αρέσει να μιλάει και να μιλάει πολύ, και δεν με πειράζει. Δεν το λέει με άσχημη διάθεση, τον ξέρω καλά για να γνωρίζω τι σκέφτεται και τι εννοεί.

 

Ερώτηση : Το 2012 ήρθατε και πάλι πίσω στην F1. Είναι στόχος σας άλλος ένας τίτλος;

Kimi: Θα ήταν χαζό να είμαι εδώ και να μην προσπαθούσα για τον τίτλο. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι μόνο στην F1. Ο μόνος λόγος που επέστρεψα ήταν για να κερδίζω.

 

Ερώτηση : Γιατί το σκέφτεστε να πάτε σε μια ομάδα, που οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες;

Kimi: Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Τίποτα δεν είναι προφανές όπως το πιστεύετε όλοι. Προς το παρόν δεν έχω τίποτα για του χρόνου, και όταν πάρω κάποια απόφαση θα την ανακοινώσω.

 

Ερώτηση : Τι είναι πιο σημαντικό για σας; Χρήματα, αυτοκίνητο ή η ελευθερία;

Kimi: Όλα, όλο το πακέτο. Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Ήμουν σε πολλές ομάδες και ξέρω τι θέλω. Θα αποφασίσω το καλύτερο για μένα, και θα δείξει, εάν θα το μετανιώσω. Το σημαντικό όμως είναι ότι παίρνω μόνος μου την απόφαση. Εάν πάει κάτι στραβά, θα είναι εντάξει για μένα. Του χρόνου υπάρχουν πολλές αλλαγές, και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι που υπάρχουν οι περισσότερες ελπίδες

 

Ερώτηση: Είσαστε χαρούμενος στην F1;

Kimi: Δεν είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω τώρα.

 

Ερώτηση: Εννοείτε με το να δίνετε συνεντεύξεις;

Kimi: Δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν των ΜΜΕ και των πραγμάτων που είναι γύρω από την F1. Δεν είναι ο λόγος που γύρισα.

 

Απάντησε και σε ερωτήσεις για το εάν θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον Vettel στην ίδια ομάδα : «Δεν ξέρω. Αλλά δεν βρίσκω τον λόγο γιατί δεν θα μπορούσε να δουλέψει. Υπάρχουν πολλοί φίλοι που είναι στην ίδια ομάδα». Για τις λεγόμενες υποχρεώσεις προς τους χορηγούς είπε : «Και εδώ έχω ήδη αρκετές. Δεν υπάρχει διαφορά, και δεν ξέρω, γιατί πιστεύει ο κόσμος, ότι δεν ασχολούμαι καθόλου με PR Days. Κάποιος πιστεύει κάτι και μετά όλοι πιστεύουν ότι είναι σωστό!»

 

Όταν δε τον ρώτησαν γιατί είναι διαφορετικός στην προσωπική του ζωή (όπως έχει μεταφέρει ο Vettel) o Raikkonen απάντησε : «Δεν νιώθω άβολα, απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω μαζί σας. Μου κάνετε ερωτήσεις για την F1, αλλά δεν υπάρχουν και πολλές απαντήσεις που μπορώ να δώσω. Και δεν έχω ενδιαφέρον να μιλήσω για την ζωή μου εκτός F1. Δεν με ενδιαφέρει. Έχω την ζωή μου και μετά έχω την F1»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...