Η Pirelli αντιδρά

Αλλαγές στην Γερμανία, πιο σημαντικές στην Ουγγαρία

  • -
  • -

Αφού άκουσε τα εξ΄ αμάξης, η Pirelli ανέλαβε δράση. Αλλάζει τα ελαστικά της από την Γερμανία, φέρνοντας ενισχυμένο υλικό με Kevlar, ενώ από την Ουγγαρία και μετά τα θα επιστρέψουμε στα ελαστικά του 2012.

 

Όλα αυτά υπο την πίεση των οδηγών που θέλουν να μποϊκοτάρουν το Γερμανικό GP που έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο, αντιδρώντας στα 5 συμβάντα με τα ελαστικά στο Βρετανικό GP. H Pirelli πήρε την άδεια να κάνει και δυο δοκιμές (παρόμοιες με αυτά που έκανε η Mercedes), ενώ η FIA είπε ότι στο τεστ των νέων οδηγών που θα γίνει 17 με 19 Ιουλίου μπορεί να τρέξουν και οι οδηγοί εξέλιξης.

 

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν, αλλά καλό θα ήταν να περιμένουμε την ανακοίνωση της Pirelli που θα διευκρινίσει την κατάσταση. Γεγονός είναι ότι η όλη εξέλιξη έχει φέρει μια αρνητική δημοσιότητα για την Pirelli. Μάλιστα η μετοχή της είχε πτώση την Δευτέρα μετά τον αγώνα. Κάτι αντίστοιχο είχε παρατηρηθεί και στην Michelin το 2005 όταν η Γαλλική εταιρία είχε αποσύρει από τον αγώνα τις ομάδες που υποστήριζε, για λόγους ασφαλείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...