2ο Σιρκουί Τατόι. Ήταν μια καλή μέρα

Στις 15-16 Ιουνίου 2013, όσοι μπήκαν στον κόπο να φτάσουν στο ιστορικό Τατόι, θα πρέπει να το ευχαριστήθηκαν. Εμείς πάντως το χαρήκαμε!

  • -
  • -

Όλα ήταν όπως έπρεπε. Επιτέλους οι θεατές ήταν πιο κοντά στη πίστα, υπήρχαν και αυτοκίνητα προς επίδειξη στη δική τους πλευρά (μια πολύ καλή κίνηση) και τέντες για τον ήλιο και αναψυκτικά και παγωτά! Μάλιστα μετά το τέλος της εκδήλωσης επετράπει να… εισβάλουν στα pits.

Αλλά πάνω από όλα υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Αισίως οι συμμετοχές έφτασαν τις 174 και οι μοτοσυκλέτες ξεπέρασαν τις 70! Καθόλου άσχημα! Υπήρχαν και προπολεμικά αυτοκίνητα (λίγα όμως), υπήρχε κάτι για όλους, υπήρχαν και κορίτσια (φορούσαν ελάχιστα!), αλλά πάνω από όλα υπήρχε κέφι. Ήταν οι χαρακτηριστικές παλιές κόρνες, ήταν η φωνή του Αντώνη Κόλια (η φωνή από τα παλιά), που δεν άφησε ούτε στιγμή το μικρόφωνο και η πίστα που αυτή τη φορά γύριζε ανάποδα, δηλαδή ήταν αριστερόστροφη. Όχι ότι αυτό αλλαξε κάτι αγωνιστικά, αλλά ήταν και αυτό κάτι το διαφορετικό. Μάλιστα μεταξύ μας (μην μας ακούσει κανένας) αυτή τη φορά πέρα από τις παρελάσεις και τα απαραίτητα regularity έγιναν και πραγματικοί αγώνες (ξέρετε αυτούς που οδηγείς όσο πιο γρήγορα γίνετα), αν και μόλις πέντε γύρων! Παλιές μονομαχίες, Ford Fiesta εναντίον Audi 80, ΒΜW 2002 εναντίον Escort και φυσικά Porsche 911 εναντίον 911! Μια διαφοροποίηση που την ευχαριστήθηκαν όχι μόνο οι οδηγοί, αλλά πάνω από όλα οι θεατές! Απόδειξη ότι ο κόσμος «ψοφάει» για θέαμα και συναγωνισμό! Και οι δύο τροχοί και οι τέσσερις πρόσφεραν συγκινήσεις, αν και όπως σας είπαμε για μόνο πέντε γύρους!
Με ιδιαίτερη χαρά μάλιστα θα τονίσουμε ότι για πρώτη φορά το "Κορρές project 4" έκανε τη δημόσια εμφάνισή του. Πραγματικά εντυπωσιακό!

Όχι όμως ότι δεν θα γκρινιάξουμε για να πούμε ότι οι θεατές ήταν λίγοι. Αυτό μπορεί να ωφείλεται στη ζέστη που έσπρωξε κάποιους στις παραλίες, αλλά ήταν και η Ανάβαση Ριτσώνας που διεξάγονταν την ίδια μέρα και που αναπόφευκτα μοίρασε τους θεατές! Και τέτοιες μέρες καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι διπλές δραστηριότητες, για να το πούμε ευγενικά.

Πραγματικά πάντως οι άνθρωποι της ΦΙΛ.Π.Α. αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους και με διαφορά ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα οργάνωτική προσπάθειά τους! Μέχρι του χρόνου δηλαδή!  

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...