Πήρε το μέρος της Pirelli o Ecclestone

Μετά από μέρες πήρε θέση στο θέμα

  • -
  • -

Πέρασαν αρκετές μέρες από τότε που βγήκε το θέμα στην επιφάνεια, αλλά ο Bernie Ecclestone μίλησε σήμερα στον δημοσιογράφο Adam Cooper. O Ecclestone είπε ότι η στην περίπτωση αυτή φταίει η Mercedes που θα έπρεπε να πει όχι στην δοκιμή που της προσφέρθηκε.

 

«Ας περιμένουμε μέχρι την δίκη, θα έχουν όλα τα δεδομένα. Εάν κάποιος μου προσφέρει κλοπιμαία, είναι στην δική μου ευχέρεια να αποφασίσω εάν θέλω να τα αποδεχθώ ή όχι. Δεν είναι σε κάποιον άλλο να μου πει τι θα κάνω. Θα πρέπει να ξέρω τι θα πρέπει να κάνω. Η Pirelli προφανώς και έκανε το σωστό. Δεν μπορούσαν να βγουν από ένα πρόβλημα με ελαστικά και εάν υπήρχαν κανονικές δοκιμές, κάτι που θα έπρεπε να υπήρχε, δεν θα ήταν στο θέμα αυτό. Βρίσκονται εδώ επειδή δεν υπάρχουν επαρκείς δοκιμές και είναι μέσα στο πρόβλημα. Από την στιγμή που ο κόσμος διαμαρτυρόταν, το προφανές για να βγούν από αυτό είναι να κάνουν δοκιμές. Και ρώτησαν», είπε ο Bernie.

 

Εν τω μεταξύ ο Ecclestone ρωτήθηκε για το εάν η Michelin μπορεί να μπει στην F1 το 2014 : “Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω κανένα στοιχείο. Δεν μίλησα με κανένα.. Έχουμε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την Pirelli, το ίδιο και η FIA. Και πιστεύω ότι η πλειονότητα των ομάδων έχει μια συμφωνία με τις ομάδες με τις οποίοες θα ήθελε συμφωνία»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...