Η Pirelli λέει ότι δεν ζήτησε κανένα μονοθέσιο του 2013

Το μπαλάκι στις άλλες πλευρές

  • -
  • -

Το μπαλάκι στις άλλες πλευρές έστειλε η Pirelli με συνέντευξη που έδωσε σήμερα το μεσημέρι. Από την συνέντευξη αυτή βγήκαν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.

 

Τόνισε ότι στόχος της εταιρίας ήταν να λύσει το πρόβλημα με την αποσύνθεση του ελαστικού που παρατηρήθηκε σε κάποιες ομάδες σε κάποιους αγώνες (όχι την φθορά) και όπως της επιτρέπει το συμβόλαιο με την ομοσπονδία χτύπησε την πόρτα κάποιων ομάδων. Η Mercedes ανταποκρίθηκε, αλλά όπως τόνισε η Pirelli, δεν ζήτησε από την ομάδα μονοθέσιο του 2013, και αυτό ήταν κάτι που το άφησε στην ομάδα σε επικοινωνία με την ομοσπονδία.

 

Σημείωσε ότι δοκιμάστηκαν ελαστικά για το 2014 και η Mercedes δεν ήξερε τι δοκίμαζε και συνεπώς δεν μπορούσε να έχει κέρδος σε γνώση από πλευράς ελαστικών. Στάθηκε ότι η δοκιμή ήταν πολύ σημαντική για την εξέλιξη του 2014 και δεν έκαναν κάτι το διαφορετικό. Όσον αφορά για το «κρυφό» της υπόθεσης είπαν ότι δεν είναι πολύ κρυφό να δοκιμάσεις σε μια πίστα όπως αυτή της Βαρκελώνης μετά από Grand Prix με τους φιλάθλους να πηγαίνουν με φωτογραφικές μηχανές όταν ακούν μονοθέσια F1.

 

Τώρα το μπαλάκι έχει περάσει στην Mercedes και στην ομοσπονδία η οποία έχει πάρει τον φάκελο με τα στοιχεία και εξετάζει εάν η περίπτωση χρειάζεται να πάει στο δικαστήριο ή όχι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...