Το Ford Ecosport στη Γενεύη - update

Μικρό SUV με 1.000άρη Turbo 125 ίππων, 1.5 με 110 ίππους και 1.5 diesel 90 ίππων

  • -
  • -

Μπορεί το επίσημο ντεμπούτο του Ford EcoSport να πραγματοποιήθηκε στο Σαλόνι Παρισιού τον Σεπτέμβρη του 2012, ωστόσο η τελική του μορφή για την Ευρώπη αποκαλύφθηκε στο Mobile World Congress, στη Βαρκελώνη, ενώ εμείς θα τη δούμε στην έκθεση Γενεύης 2013. Το μικρό SUV της Ford βασίζεται στην πλατφόρμα των Fiesta και B-MAX και κινείται με κινητήρες βενζίνης και diesel. Κυριαρχη θέση στη γκάμα έχει ο 1.00άρης Ecoboost που αποδίδει 125 ίππους και 170 Nm, εκπέμποντας CO2 λιγότερο από 140 g/km. Η δεύτερη επιλογή βενζινοκινητήρα είναι ένας νέος 1.5 με ισχύ 110 ίππους, ενώ η γκάμα περιλαμβάνει κι έναν ολοκαίνουργιο diesel 1.500 κυβικών με απόδοση 90 ίππων .

Το Ecosport χαρακτηρίζεται από επιβλητική εμφάνιση, χάρη στην τεράστια εισαγωγή αέρα του εμπρός προφυλακτήρα και τα όμορφα φώτα εμπρός και πίσω, ενώ τον απαραίτητο περιπετειώδη τόνο δίνουν οι πλαστικές μαύρες επενδύσεις, οι μπάρες οροφής και η ρεζέρβα που αναρτάται στην πίσω πόρτα. Το παρών δίνει και το σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC, που επιτρέπει στους επιβάτες να ενεργοποιούν φωνητικά τηλεφωνικές κλήσεις και να επιλέγουν μουσική από συσκευές συνδεδεμένες μέσω Bluetooth ή USB, ενώ περιλαμβάνει και Emergency Assistance, που συνδέει απευθείας τους επιβάτες του αυτοκινήτου με τοπικές υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης μετά από ένα ατύχημα.

Το Ecosport θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 και θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Dacia Duster, Suzuki SX4, Fiat Sedici, Opel Mokka και Chevrolet Trax

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...