Βραβείο σχεδιασμού στο νέο Kia cee’d

«Ειδική μνεία» από το German Design Award

  • -
  • -

Διάκριση για την σχεδίαση απέσπασε η δεύτερη γενιά cee’d στο θεσμό του Γερμανικού Βραβείου Σχεδιασμού 2013 (German Design Award). Στο μικρομεσαίο της ΚΙΑ απονεμήθηκε «ειδική μνεία»  στην κατηγορία «Transportation and Public Space» (Μεταφορές & Δημόσιος Χώρος) το οποίο έκρινε την αισθητική και τη λειτουργικότητα όλων των τύπων των οχημάτων. Η κριτική επιτροπή του θεσμού απαρτίζεται από 30 κορυφαίους ειδικούς στο σχεδιασμό, την επιστήμη και τις επιχειρήσεις, οι οποίοι αξιολογούν πάνω από 1.500 συμμετοχές σε 10 κατηγορίες.

«Είμαστε περήφανοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο για το cee'd σε διαγωνισμό κύρους όπως το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer. «Αυτό το βραβείο αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του γεγονότος ότι η ευρωπαϊκή ομάδα σχεδιασμού μας, με επικεφαλής τον Gregory Guillaume, έχει κατακτήσει με επιτυχία τη δύσκολη πρόκληση, να βελτιώσει δηλαδή περαιτέρω το μοντέλο που σηματοδότησε την αναβάθμιση της ποιότητας και του design της Kia», συμπλήρωσε. Η επίσημη παρουσίαση των Γερμανικών Βραβείων Σχεδιασμού θα λάβει χώρα στην Ambiente την μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών αγαθών του κόσμου, στις 15 Φεβρουαρίου 2013 στην Φρανκφούρτη.
Το νέο cee'd, είχε διακριθεί επίσης στον Automotive Brand Contest τον Ιούνιο του 2012 λαμβάνοντας βραβείο για την εξωτερική του σχεδίαση και «ειδική μνεία» για την εσωτερική σχεδίαση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...