3 νέα Jeep στο Παρίσι

Grand Cherokee SRT White Edition, Wrangler Moab και Compass Overland

  • -
  • -

Τρεις νέες ειδικές εκδόσεις λανσάρει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η Jeep, σε ένα περίπτερο σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προβάλλει την πολύπλευρη χρηστικότητα των SUV της μάρκας και τα μοναδικά δυναμικά χαρακτηριστικά τους. Στο επίκεντρο του περιπτέρου είναι το νέο Jeep Grand Cherokee SRT White Edition, μια περιορισμένη έκδοση αποκλειστικά διαθέσιμη σε λευκό χρώμα, η οποία εφοδιάζεται με τον ισχυρό κινητήρα 6.4 ΗΕΜΙ V8 με απόδοση 468 ίππων και 624 Nm ροπής και ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις: 0-100km/h σε λιγότερο από 5’’. Το SRT White Edition θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη τον Οκτώβριο του 2012.

Για τους οπαδούς του Wrangler, η Jeep παρουσιάζει την ειδική έκδοση Wrangler Moab, το όνομα της οποίας προέρχεται από την φημισμένη για extreme sports ομώνυμη περιοχή. Η νέα αυτή έκδοση ξεχωρίζει από την σκληρή οροφή που είναι βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, τις 17’’ ζάντες με ελαστικά εκτός δρόμου και τα ενισχυμένα μαρσπιέ. Εφοδιάζεται με τους κινητήρες πετρελαίου 2.8 turbo και βενζίνης 3.6 V6 Pentastar και ενισχύει τις off road επιδόσεις του με το νέο πίσω μπλοκέ διαφορικό «Trac Lock». Θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2013 σε 2πορτη και 4πορτη έκδοση.

Την οικογένεια της Jeep συμπληρώνει η νέα «premium» έκδοση Compass Overland, με τις μοναδικές ζάντες αλουμινίου 18’’ και το πολυτελές δερμάτινο εσωτερικό. Εφοδιάζεται με τον 2.2 Turbodiesel των 163 PS και 320 Νm ροπής και θα διατίθεται με δυνατότητα κίνησης στους εμπρόσθιους τροχούς (2WD) ή εναλλακτικά με σύστημα τετρακίνησης (4WD).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...