Fiat: Νέες εκδόσεις 500 και Freemont στο Παρίσι

Μαζί και Pack Nitro για τα Panda και Sedici

  • -
  • -

Εκτός από τα ολοκαίνουργια Panda 4x4, Panda Trekking και Panda Natural Power, η Fiat λάνσαρε στη Διεθνή Έκθεση Παρισιού 2012 και νέες εκδόσεις στα 500, 500L, Freemont, Panda και Sedici. Πιο συγκεκριμένα:

 

Έκδοση Street και νέα χρώματα στο 500

Η νέα έκδοση Street του Fiat 500 θα είναι άμεσα διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά. Με επιθετική εμφάνιση και πλήρη βασικό εξοπλισμό, το νέο μοντέλο φοράει κινητήρα 1.4 100 ίππων. Ακόμη, η γκάμα του 500 για το 2013 θα εφοδιάζεται με έξι νέα χρώματα και άλλες στιλιστικές λεπτομέρειες που κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο το πετυχημένο μικρό της Fiat, το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 800.000 αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη από το 2007.

 

3 νέες εκδόσεις για το νέο 500L

Τρία 500L εξοπλισμένα με 3 κύριες καινοτομίες παρουσίασε η Fiat στο Παρίσι. Το πρώτο αφορά το νέο premium σύστημα Hi-Fi εξελιγμένο από την Beats Audio - για πρώτη φορά στη Fiat Group. Άλλη μια παγκόσμια πρεμιέρα θα είναι η εντελώς νέα μηχανή του καφέ espresso που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Lavazza. Και τέλος, δυο δερμάτινες επενδύσεις "Living" σε τόνους γκρι/μαύρο.

 

Freemont: Park Avenue και βενζινοκινητήρας 2.4 170 PS

Η Fiat παρουσίασε στο Παρίσι δυο νέες εκδόσεις στη γκάμα του Freemont. Η μία είναι η Park Avenue, με πλούσιο εξοπλισμό και ξεχωριστό στιλ και η δεύτερη φοράει το νέο κινητήρα βενζίνης 2.4 των 170 ίππων.

 

Pack Nitro για τα Panda και Sedici

Ένα Fiat Panda Trekking εξοπλισμένο με το νέο Nitro kit έδωσε το παρών στο περίπτερο της Έκθεσης. Μετά την επιτυχία του στο Fiat Qubo Trekking το 2011, η Fiat αυξάνει τώρα τη διαθεσιμότητα του Nitro kit -που παράγεται σε συνεργασία με τον κορυφαίο αμερικάνικο κατασκευαστή snowboard- στο Panda και στο Sedici.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...