Νέα Mercedes-Benz B-Class Electric Drive

Ηλεκτρικό πρωτότυπο στο Παρίσι

  • -
  • -

Την ηλεκτροκίνητη B-Class πρόκειται να παρουσιάσει η Mercedes-Benz στο σαλόνι του Παρισιού σε λίγες ημέρες. Η B-Class Electric Drive Concept είναι μία εκδοχή πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής καθώς η εμπορική της πορεία έχει τοποθετηθεί για το 2014. Η ονομασία «Electric Drive» θα υιοθετηθεί από την Daimler για όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-Benz και της Smart που θα βγουν στην κυκλοφορία το επόμενο χρονικό διάστημα. Ήδη στις αρχές του έτους θα έρθει στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Smartπου είχαμε οδηγήσει στο Βερολίνο πριν λίγους μήνες και για το οποίο προς το παρόν δεν έχουμε τις τιμές διάθεσής του.

Η B-Class Electric Drive κινείται με τη βοήθεια ενός ηλεκτροκινητήρα 100kW και συστοιχία μπαταριών που του εξασφαλίζουν αυτονομία περίπου 200 χιλιομέτρων. Η διαδικασία φόρτισης έχει δύο επιλογές, την ταχεία φόρτιση σε σταθμό (WallBox) με τριφασική παροχή ρεύματος, ή σε απλή οικιακή παροχή των 220V που απαιτεί περισσότερο χρόνο.

Παράλληλα στο Παρίσι η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει την Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive καθώς και του Smart Brabus Εlectric Drive που υπόσχεται υψηλότερες επιδόσεις και πιο σπορ οδική συμπεριφορά από το συμβατικό ηλεκτρικό Smart.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...