Νέο Kia Sorento στο Παρίσι

Βασική έκδοση με δίλιτρο diesel

  • -
  • -

Επίσημη πρεμιέρα για την Ευρώπη στο σαλόνι του Παρισιού για τον αντικαταστάτη του μεγάλου SUV της Kia. Στο νέο Sorento οι αισθητικές αλλαγές είναι περιορισμένες ωστόσο κάτω από το καπό υπάρχουν οι πιο σημαντικές ειδήσεις για το Κορεατικό SUV. Για την Ευρωπαϊκή αγορά θα υπάρχουν διαθέσιμοι τρεις κινητήρες, οι οποίοι θα συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Η βασική έκδοση θα διαθέτει έναν δίλιτρο diesel με απόδοση 150 ίππουςκαι θα υπάρχει ένα ακόμη ισχυρότερος πετρελαιοκινητήρας στη γκάμα με κυβισμό 2.2 λίτρα που θα αποδίδει 197 ίππους. Ο μόνος κινητήρας βενζίνης θα είναι ο 2.4 λίτρων GI με απόδοση 197 ίππους, που αντικαθιστά τον παλαιό MPI που απέδιδε 174 ίππους.

«Ενσωματώσαμε πολλές από τις επιθυμίες των πελατών στην νέα γενιά, και το αποτέλεσμα δεν περιλαμβάνει μόνο αλλαγές στα κοσμητικά στοιχεία. Το νέο Sorento αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την KIA και φιλοδοξούμε να γίνει το πιο δημοφιλές SUV της μάρκας», δήλωσε ο Thomas Oh, αντιπρόεδρος εκτελεστικός διευθυντής της Kia Motors.  «Παρά την οικονομική αβεβαιότητα και τη κρίση σε κάποιες αγορές, είμαστε πεπεισμένοι ότι το νέο Sorento, με την ανανεωμένη εμφάνιση και τις ουσιαστικές βελτιώσεις στα μηχανικά του μέρη θα τύχει σημαντικής απήχησης στην κατηγορία των SUV. To 2013 ελπίζουμε ότι θα επιτύχουμε ετήσιες πωλήσεις 265.000 μοναδων», συμπλήρωσε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...