Η Ford τοποθετεί τον 1.0l EcoBoost στα C-MAX και Grand C-MAX

Με 100 και 125 ίππους

  • -
  • -

Η Ford θα προσφέρει τα C-MAX και Grand C-MAX με το βενζινοκινητήρα 1.0l EcoBoost από φέτος τον Οκτώβριο. Ο συνδυασμός του βραβευμένου κινητήρα και του δημοφιλούς πολυχρηστικού αμαξώματος αναμένεται να προσφέρει την καλύτερη κατανάλωση καυσίμου με τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην κατηγορία. Τα C-MAX και Grand C-MAX θα είναι διαθέσιμα με τον κινητήρα βενζίνης 1.0l EcoBoost σε εκδόσεις 100 PS και 125 PS.Το Ford C-MAX 1.0l EcoBoost προβλέπεται να καταναλώνει 5,1 l/100km και 117g/km CO2 και στις δύο εκδόσεις ισχύος, ενώ το Grand C-MAX αντίστοιχα 5,2 l/100km και 119g/km CO2.

Η Ford έχει πουλήσει πάνω από 200.000 C-MAX και Grand C-MAX στην Ευρώπη από το 2010 που κυκλοφόρησαν οι τελευταίες εκδόσεις τους. Τα δύο μοντέλα φέτος πέτυχαν το μεγαλύτερο μερίδιο της Ford στην κατηγορία πολυχρηστικών οχημάτων (MAV) από το 2003 που κυκλοφόρησε το πρώτο C-MAX στην αγορά.

Τα αναβαθμισμένα C-MAX και Grand C-MAX θα προσφέρουν σύστημα συνδεσιμότητας SYNC με Emergency Assistance και προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού Active City Stop,Lane Keeping Aid, Lane Departure Warning, Auto High Beam, Driver Alert και Traffic Sign Recognition. Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να παραγγείλουν Blind Spot Information System (BLIS) και Ηλεκτρική Πίσω Πόρτα καθώς και τη μοντέρνα νέα απόχρωση Burnished Glow.

Όλα τα μοντέλα Ford C-MAX και Grand C-MAX για την Ευρώπη παράγονται στο εργοστάσιο της Ford στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Διαβάστε τη δοκιμή του Ford Focus 1.0 EcoBoost από το Gocar

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...