Νέο Fiat Panda Van

Μικρός εργάτης

  • -
  • -

Η επαγγελματική γκάμα της Fiat μεγαλώνει με το μικρό αλλά ταλαντούχο νέο Panda Van. Σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι ανατρεπτικό στην κατηγορία των μικρών επαγγελματικών, αλλά ένα μοντέλο που χρησιμοποιεί τη φρέσκια εμφάνιση του νέου Panda, συνδυάζοντας την με περισσότερη πρακτικότητα.

Επί της ουσίας το νέο Panda Van μπορεί να παραγγελθεί με ή χωρίς πίσω καθίσματα, διαθέτοντας στη δεύτερη περίπτωση μια επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης και ωφέλιμο χώρο 1000 lt. Κάτω από την επίπεδη αυτή επιφάνεια (Easy Floor) υπάρχουν πρακτικές θήκες αποθήκευσης αντικειμένων και εργαλείων. Ειδικές δέστρες φροντίζουν για την συγκράτηση μεγάλων και βαριών αντικειμένων, ενώ υπάρχει και «χώρισμα» προστασίας για τους εμπρός επιβάτες. Τα πίσω παράθυρα δεν είναι από λαμαρίνα όπως συνηθίζεται, απλά είναι εντελώς σκούρα.

Στην γκάμα των κινητήρων πρωταγωνιστής για το χαρακτήρα του Panda Van είναι ο Multijet diesel των 1,3 λίτρων με 75 ίππους. Η πιο οικονομική σε κόστος αγοράς έκδοση θα φορά των ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων (69 ίπποι).

Οι τιμές του Panda Van στην Ιταλία ξεκινούν κάτω από τις 9.000€.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...