Νέο Seat Toledo στο Παρίσι

Με κινητήρες TSI & TDI

  • -
  • -

Το νέο Toledo έρχεται. Δυναμικά και κομψά σχεδιασμένο σύμφωνα με την μοντέρνα σχεδιαστική γραμμή της SEAT, εξοπλισμένο με TSI και TDI κινητήρες, υιοθετώντας την συνταγή της επιτυχίας που χαρακτήρισε τους προκατόχους του.

Η SEAT παρήγαγε περισσότερα από 860.000 Toledo από τις δύο πρώτες γενιές – επιτυχία που βασίστηκε στον συνδυασμό της ελκυστικής σχεδίασης με τα λειτουργικά χαρακτηριστικά. Η νέα γενιά ακολουθεί την ίδια φόρμουλα: με γενναιόδωρο εσωτερικό χώρο, με άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, το νέο Toledo διαθέτει αυτό που οι πελάτες αναζητούν σε ένα πρακτικό, υψηλής ποιότητας και προσιτό οικονομικά σεντάν για όλη την οικογένεια.

Το νέο Toledo θα λανσαριστεί αρχικά στην Ισπανία και την Πορτογαλία στα μέσα Νοεμβρίου του 2012 και στην συνέχεια στην υπόλοιπη Ευρώπη κατά την διάρκεια του 2013. Στην Ελλάδα αναμένεται στα τέλη Φεβρουαρίου 2013.

Ελκυστική εμφάνιση και πρακτικότητα

Με μήκος 4.48 m, το νέο Toledo είναι τέσσερα εκατοστά μακρύτερο από τον προκάτοχο του 2004. Σε αντίθεση με το Toledo II, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με ένα συμβατικό χώρο αποσκευών, η νέα γενιά του μοντέλου διαθέτει πίσω μεγάλη πόρτα που ανοίγει διάπλατα. Το συγκριτικά μακρύ μεταξόνιο των 2602 mm (80mm μακρύτερο από το Toledo II) παρέχει ευρυχωρία για πέντε επιβάτες.

Ο σχεδιασμός του νέου Toledo αποτελεί μια συνεχή ανάπτυξη της σχεδιαστικής γραμμής της μάρκας που έχει ήδη παρουσιάσει στα πρωτότυπα μοντέλα IBE, IBX και IBL. Και αυτό αποδεικνύεται στο ότι ένα πεντάθυρο, με συμπαγείς διαστάσεις σεντάν μπορεί συνδυάζει εξαιρετικά τα σπορ χαρακτηριστικά με την αισθητική και την κομψότητα. Τα πλατιά με γωνίες φωτιστικά σώματα αποτελούν ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του τρέχοντος σχεδιαστικού DNA της μάρκας. Η μάσκα με την τραπεζοειδή μορφή της, ο μεγάλος αεραγωγός στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, τα  φαρδιά πίσω φώτα, προσδίδουν προστιθέμενη αξία στην εικόνα του αυτοκινήτου. Το πίσω χαμηλό παρμπρίζ δίνει στο νέο Toledo το χαρακτήρα ενός coupé χωρίς να επηρεάζει με οποιοδήποτε τρόπο την ευελιξία και τη λειτουργικότητα του.

Τελευταίας τεχνολογίας κινητήρες

Ως ένα εντελώς νέο μοντέλο, το Toledo κάνει χρήση κινητήρων του Volkswagen Group τελευταίας τεχνολογίας. Στην γκάμα του βρίσκουμε τον εξαιρετικά αποδοτικό TSI στα 1.200 και 1.400 κυβικά και τον 1.6  common rail TDI κινητήρα. Ένα 7-τάχυτο διπλού συμπλέκτη DSG κιβώτιο  προσφέρεται επίσης σε συνδυασμό με τις πιο ισχυρές εκδόσεις βενζίνης. Οι κινητήρες βενζίνες αποδίδουν από 75 έως 122 ίππους. Η έκδοση Ecomotive με TDI κινητήρα, που αποδίδει 105 ίππους με κινητήρα 1.6lt, προσφέρει επίσης τις καλύτερες στην κατηγορία εκπομπές ρύπων με 104gr/km. Κατά την διάρκεια του 2013 η SEAT θα επεκτείνει την σειρά των diesel κινητήρων και με την έκδοση των 90 ίππων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...