Peugeot 107 facelift

Πιο δυνατό απέναντι στον ανταγωνισμό

  • -
  • -

O ερχομός της τριανδρίας των μικρών μοντέλων του VW Group (Up!, Mii, Citigo) και το ολόφρεσκο νέο Fiat Panda έβαλε τα καταξιωμένα Aygo,107 και C1 στο παιχνίδι της ανανέωσης. Οι σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις αφορούν κυρίως το εμπρός μέρος, με τη μάσκα και τον προφυλακτήρα να υιοθετούν στοιχεία από το μεγαλύτερο 508 και το καινούργιο 208. Το νέο 107 υιοθετεί μια νέα οπτική ταυτότητα εμπρός μέσω των φώτων ημέρας LED που τονίζουν τα πλευρικά προστατευτικά, και - ανάλογα με την έκδοση – με τους νέας σχεδίασης προβολείς ομίχλης με χρωμιωμένο πλαίσιο.

Στο εσωτερικό ο νέος συνδυασμός χρωμάτων "Mistral", οι νέες ταπετσαρίες καθισμάτων "Manhattan" και οι δίχρωμες επενδύσεις στο ταμπλό και τις πόρτες, που τώρα είναι απλά μαύρες, βελτιώνουν την ποιότητα του χώρου επιβατών. Ένα νέο ηχοσύστημα με Bluetooth διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό, και συνδυάζεται με 2 επιπλέον ηχεία, προσφέροντας θύρα USB. Το νέο δερμάτινο τιμόνι συνδυάζεται με νέο μοχλό ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση, και διατίθεται στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό. Το τιμόνι με δερμάτινη επένδυση αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού της έκδοσης με το κιβώτιο ταχυτήτων Twotronic, και διαθέτει επίσης χειριστήρια κάτω από το τιμόνι που κάνουν το 107 ακόμη πιο εύκολο στη χρήση.

Το νέο 107 αναμένεται στην ελληνική αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2012 και θα διατίθεται σε 3-θυρες και 5-θυρες εκδόσεις, με τον κλασσικό 3κύλινδρο 1.0 λίτρου κινητήρα με 68 ίππους. Παράλληλα το 107 μειώνει τα επίπεδα των εκπομπών CO2 ακόμη περισσότερο σε 99 και 104 gr/km αντίστοιχα, για το μηχανικό 5άρι κιβώτιο και το Twotronic αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...