Smart For-us Concept

Μοντέρνο pick-up με στυλ

  • -
  • -

Αποκαλύφθηκε το νέο Concept της Smart στο Detroit. Το νέο For-us  ακολουθεί τα αμερικάνικα πρότυπα για ένα μικρό pick-up μοντέλο. To διθέσιο Concept δείχνει μια νέα εναλλακτική για την αστική μετακίνηση, έχοντας ως κύριο μέλημα την αμερικανική αγορά, που αγαπά ιδιαίτερα τα pick up μοντέλα.

Οπτικά η συγγένεια με το Smart ForVision Concept της Φρανκφούρτης είναι δεδομένη και έχει επηρεάσει σημαντικά και την αισθητική του For-us.  Επιλογές στην σχεδίαση, οι διαστάσεις και η νέα πλατφόρμα που βασίζεται το Concept For-us, αποκαλύπτουν εν μέρει και τις εξελίξεις της Smart για το δεύτερης γενιάς For-Four, το οποίο πλάθεται σε συνεργασία με την Renault. Η Renault θα χρησιμοποιήσει τη νέα πλατφόρμα και για το νέο Twingo τρίτης γενιάς.

To 3,5+ μέτρων (3547 mm) For-us κινείται από μια ηλεκτρική διάταξη 74 ίππων, όμοια με αυτή του ηλεκτρικού Smart Fortwo. Αν και προσφέρει θέσεις μόνο για δύο επιβάτες, το αυξημένο μεταξόνιο των 2480 mm προσφέρει σημαντικό χώρο φόρτωσης. Στο Detroit το For-us φιλοξενεί στον χώρο αυτό φιλοξενείται ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, το οποίο μπορεί και να φορτιστεί!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...