Eterniti Motors στη Φρανκφούρτη

Νέα μάρκα αυτοκινήτων με premium SUV

  • -
  • -

Μία νέα Βρετανική μάρκα έκναε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην έκθεση της Φρανκφούρτης λανσάροντας ένα πολυτελές SUV που βασίζεται στη Porsche Cayenne.

Η Eterniti είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από μία ομάδα επενδυτών με πάθος για την αυτοκίνηση οι οποίοι δραστηριοποιούνται στις πωλήσεις λιανικής υπερπολυτελών αυτοκινήτων στις αγορές της Αγγλίας και της Ασίας, αλλά έχουν εμπειρία στην ανάπτυξη και κατασκευή εξαρτημάτων high-end.

Το SUV που παρουσιάστηκε έχει το όνομα Hemera και είναι σύμφωνα με την εταιρεία το πρώτο super SUV με παρόμοια φιλοσοφία κατασκευής όπως των χειροποίητων αγγλικών αυτοκινήτων. Το εργοστάσιο κατασκευής θα βρίσκεται στο Λονδίνο και ακόμη είναι άγνωστο τι ακριβώς θα συναρμολογείται εκτός εταιρείας και τι θα κατασκευάζεται εντός της Eterniti. Η καμπίνα θα είναι υπερπολυτελής με κορυφαίας ποιότητας υλικά κατασκευής. Στο πίσω κάθισμα θα υπάρχουν δύο ανεξάρτητες θέσεις, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες με ανακλινόμενη πλάτη και τεράστιο χώρο για τα πόδια των επιβαινόντων, οι οποίοι επιπλεόν θα έχουν στη διάθεση τους iPad και πρόσβαση σε ψυγείο για παγωμένα ποτά. Για την κίνηση θα φροντίζει ένας κινητήρας 650 ίππων και η τελική που θα μπορεί να αναπτύξει θα φτάνει τα 290km/h. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες η Hemera μάλλον αποτελεί ένα ακραίο tuning της Cayenne με στόχο την ικανοποίηση των προσδοκιών ενός τμήματος του κοινού που έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις και προφανώς μπορεί να πληρώσει για να αποκτήσει. Η Hemera της Φρανκφούρτης είναι το πρωτότυπο, με το αυτοκίνητο παραγωγής να είναι διαθέσιμο προς πώληση στις αρχές του 2012.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...