Lotus: Τρία νέα μοντέλα

Επίθεση και στη Φρανκφούρτη

  • -
  • -

Η βροντερή παρουσία της Lotus πέρυσι στο Παρίσι συνεχίστηκε και στη φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης. Τρεις νέες παρουσίες για την Lotus, η οποία ξαφνιάζει ευχάριστα και πάλι τους θαυμαστές της.

Η νέα Elise S η οποία θα χρησιμοποιεί τον μηχανικά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,8 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει 220 ίππους και υπόσχεται ακόμα πιο ροπάτη λειτουργία, σε συνδυασμό με πιο χαμηλή κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές CO2. Παράλληλα για την entry-level Elise των 1,6 λίτρων θα υπάρχει πλέον το Serial Precision Shift (SPS) ένα αυτοματοποιημένο σειριακό κιβώτιο με paddles στο τιμόνι. Επιπλέον, για την Evora S θα είναι διαθέσιμο το αυτόματο κιβώτιο Intelligent Precision Shift (IPS), το οποίο συνδυάζεται επίσης με paddles στο τιμόνι.

Τα άλλα δύο πρωτότυπα μοντέλα είναι η εξωτική Exige R-GT με αγωνιστικό προφίλ. Μαζί της στο περίπτερο βρίσκεται και η εντυπωσιακή Evora GTE που αναμένεται να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της εταιρείας, ενθουσιάζοντας με τις επιδόσεις και την εμφάνιση της το φανατικό κοινό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...