Ford Fiesta Sport Magnet

1.6 lt - Βενζίνη και diesel

  • -
  • -

Μια νέα δυναμική έκδοση του δημοφιλούς supermini Fiesta , με αποκλειστικό προορισμό την ευρωπαϊκή αγορά , παρουσίασε η Ford. Αν και η αναμονή για την έκδοση ST είναι δεδομένη, η νέα έκδοση έρχεται να ενδυναμώσει την παρουσία του μοντέλου στο άνω άκρο της κατηγορίας του. Οι αισθητικές προσθήκες του αποκλειστικά 3θυρου Fiesta Sport Magnet τονίζουν ακόμη περισσότερο το δυναμικό σχήμα του. Τα αεροδυναμικά βοηθήματα στο πλάι, στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, συμπληρώνονται από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών. (θα υπάρχουν προαιρετικά και ασημένιες). Οι νέες απολήξεις της εξάτμισης και οι αισθητικές προσθήκες στα φώτα και τη γρίλια ενισχύουν το επιθετικό προφίλ της έκδοσης. Η έκδοση Sport Magnet θα είναι διαθέσιμη σε 7 διαφορετικά χρώματα, περιλαμβάνοντας και το εξαιρετικό μαύρο της φωτογραφίας.

Στο καυτό θέμα των επιδόσεων, το πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο βενζινοκινητήρας των 1,6 λίτρων Ti-VCT, αν και ο 1.6 EcoBoost θα αποτελούσε την επιθυμία των περισσοτέρων αγοραστών. Το ατμοσφαιρικό σύνολο των 134 ίππων και 160 Nm ροπής, προσφέρει επιδόσεις από στάση για τα 100 km/h σε 8,7’’ και 195 km/h τελικής ταχύτητας. Η άλλη επιλογή είναι ο επίσης 1,6 λίτρων Duratorq diesel κινητήρας των 95 ίππων. Η diesel εκδοχή κοιτά περισσότερο την οικονομία χρήσης προσφέροντας μέση κατανάλωση 4.1 lt/100km και εκπομπές CO2 107 gr/km. Επιπλέον η έκδοση diesel συνδυάζεται με ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Το Fiesta Sport Magnet, διατίθεται στις περισσότερες Ευρωπαϊκές αγορές – μεταξύ των οποίων η Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία Ελβετία και στην Ελλάδα όπου οι επίσημοι Έμποροι δέχονται ήδη παραγγελίες (για την έκδοση βενζίνης των 134 ίππων).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...