Νέες εκδόσεις Smart Fortwo

Edition nightorange με ανοιξιάτικη διάθεση

  • -
  • -

Στη γκάμα του Smart προστίθεται μια νέα περιορισμένη ειδική έκδοση smart fortwo nightorange η οποία συνδυάζει το έντονο πορτοκαλί με το κομψό μαύρο χρώμα. Την ειδική αυτή έκδοση της είχαμε δει στην Γενεύη όμως πλέον έφτασε και στην Ελληνική αγορά. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο coupe βενζινοκίνητες εκδόσεις των 52 kW (71 hp) με μικρο-υβριδική τεχνολογία mhd & των 62 kW (84 hp).

Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του εξωτερικού είναι το φινίρισμα με το αποκλειστικό μεταλλικό πορτοκαλί σε συνδυασμό με έναν μαύρο κλωβό ασφαλείας tridion και μαύρες ζάντες αλουμινίου τριών διπλών ακτίνων με ελαστικά 175/55 R15 εμπρός και 195/50 R15 πίσω. Η ειδική έκδοση περιλαμβάνει επίσης μαύρα διακοσμητικά στους προβολείς, μαύρα καλύμματα για τους καθρέπτες και λογότυπα nightorange στα τρίγωνα των καθρεπτών.

Το εσωτερικό υιοθετεί την ίδια χρωματική ιδέα με αυτήν του αμαξώματος όπου τα μαύρα καθίσματα συνδυάζονται με δέρμα και ύφασμα με μία σπορτίφ πορτοκαλί λωρίδα στη μέση. Τα εξαρτήματα, όπως τα διακοσμητικά των οργάνων, είναι βαμμένα σε φωτεινό μαύρο. Το τριάκτινο σπορ τιμόνι με τον επιλογέα ταχυτήτων είναι καλυμμένα με μαύρο δέρμα νάπα. Το βασικό ηχοσύστημα (ραδιόφωνο RDS με διασυνδέσεις AUX / USB και δύο ηχεία) διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό του smart fortwo nightorange, όπως και τα όργανα στο ταμπλό (ρολόι και στροφόμετρο).

Το νέο smart fortwo nightorange βασίζεται στην κουπέ έκδοση passion. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών της γραμμής εξοπλισμού passion, το αυτοκίνητο διατίθεται με το αυτόματο πρόγραμμα ταχυτήτων Softouch, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας και μία διαφανή, πανοραμική οροφή με αλεξήλιο. Στον πρόσθετο εξοπλισμό περιλαμβάνονται το ηλεκτρικό τιμόνι, τα θερμαινόμενα καθίσματα, ντουλαπάκι στο ταμπλώ με κλειδαριά, το σύστημα ήχου smart surround με έξι ηχεία ή το σύστημα πλοήγησης / multimedia με οθόνη αφής.

Οι τιμές για το νέο smart fortwo nightorange coupe είναι οι ακόλουθες:

• 52 kW (mhd) / 71 hp: 15.860 €

• 62 kW / 84 hp:           16.150 €

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...