Νέα BMW 6 series Coupe

Φρέσκια και πληθωρική σε τεχνολογίες

  • -
  • -

Επίσημα πλέον, αποκαλύφθηκε από τους Βαυαρούς η νέα σειρά 6 Coupe. Το νέο μεγάλο coupe μοντέλο της BMW, έρχεται με ανοιξιάτικη διάθεση να ενδυναμώσει την γκάμα της γερμανικής φίρμας. Η νέα σχεδιαστική γραμμή της σειράς 6 ακολουθεί την Coupe 2+2 θέσεων έκδοση, η οποία θα πλαισιώνεται και από την ανοιχτή Cabrio εκδοχή. Ο συνδυασμός της σπορ εμφάνισης, της άνεσης και της πρακτικότητας είναι δεδομένος και σε αυτήν την σειρά 6 Coupe. Ο χώρος αποσκευών της φτάνει τα 460 lt.Το μήκος της είναι κατά 75 mm μεγαλύτερο από την προηγούμενη γενιά, ενώ η τεχνολογία φωτιστικών σωμάτων LED, αποτελεί άλλο ένα χαρακτηριστικό της εξωτερικής της εμφάνισης.

Η σειρά 6 Coupe θα διατίθεται αρχικά με δύο κινητήρες. Ο μικρός εν σειρά 6κύλινδρος 3,0 λίτρων αποδίδει 320 ίππους (640i Coupe). H 650i Coupe κινείται από τον TwinPower turbo V8, 4,4 λίτρων, με απόδοση 407 ίππους. Οι επιδόσεις της μεγάλης έκδοσης ανέρχονται στα 4.9 sec για το τυπικό 0-100km/h και τα 250 km/h τελικής ταχύτητας. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν το πακέτο τεχνολογίας EfficientDynamics το οποίο περιλαμβάνει και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα. Παράλληλα, οι δύο κινητήρες εξοπλίζονται με το νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, το οποίο υπόσχεται εξαιρετική λειτουργία και οικονομία καυσίμου, ενώ συνδυάζεται και με σύστημα Start&Stop στην 640i (εκπομπές CO2, 3.0 lt 179 gr/km – 4.4 lt 243 gr/km).

Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας «ξεχειλίζει» στην νέα σειρά 6 Coupe. Ηλεκτρονικά συστήματα για το δρόμο  όπως το Dynamic Damper Control, το Active Roll Stabilization ή το Integral Active Steering συνδυάζονται με το εξελιγμένο Head Up Display, το Night Vision και την κάμερα οπισθοπορείας.

Η σειρά 6 Coupe αναμένεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους προς το τέλος του 2011.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...