Jeep Compass

Λανσάρισμα στην Ευρώπη

  • -
  • -

H Chrysler Group παρουσίασε στην Γενεύη το νέο Jeep Compass στην Ευρώπη. Το ανανεωμένο SUV προσφέρεται τόσο σε δικίνητης εκδόσεις, με την κίνηση αποκλειστικά στον εμπρός άξονα, όσο και σε μόνιμα τετρακίνητες εκδόσεις με την γνωστή διάταξη Freedom Drive Ι ή το off-road πακέτο και την τετρακίνηση Freedom Drive ΙΙ, η οποία διαθέτει και κοντές σχέσεις.

Με ποιοτικά χαρακτηριστικά στην εμφάνιση του και τονισμένο το στοιχείο της πολυτέλειας, το νέο Compass θα προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού Compass, Latitude και Limited.

Βασικός κινητήρας βενζίνης θα είναι ένας 2.0 λίτρων με απόδοση 158 ίππους, ο οποίος συνεργάζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο CVT2 συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης μετάδοσης. Η κατανάλωση του ανακοινώνεται στα 10.2 lt/100km στην πόλη και 8.1 lt/100km στον αυτοκινητόδρομο. Διαθέσιμος είναι και ο υπάρχοντας 2.4 λίτρων με απόδοση 170 ίππους, ο οποίος στην βασική έκδοση θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο  5 σχέσεων. Στις εκδόσεις Latitude και Limited υπάρχει το αυτόματο κιβώτιο CVT.

Νέα στοιχεία χαρακτηρίζουν το Compass και στο εσωτερικό, έχουν χρησιμοποιηθεί νέα πιο μαλακά πλαστικά, ενώ αλλαγές έχουν γίνει στις ρυθμίσεις της ανάρτησης και την λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...