Jeep Renegade και Compass: Τα ευέλικτα και αποδοτικά SUV, τώρα και ετοιμοπαράδοτα!

Είτε αναζητάτε ένα συμπαγές SUV όπως το Renegade, είτε μια ελαφρώς μεγαλύτερη επιλογή όπως το Compass, η Jeep προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και μάλιστα χωρίς αναμονή, αφού είναι ετοιμοπαράδοτα.

  • -
  • -

Ανακαλύψτε τα Jeep Renegade και Jeep Compass, δύο εξαιρετικά, ετοιμοπαράδοτα SUV με ήπια υβριδική τεχνολογία. Αυτά τα ευέλικτα οχήματα προσφέρουν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό επιδόσεων, προηγμένων χαρακτηριστικών και δέσμευσης στην αποδοτικότητα. Είτε αναζητάτε τη συμπαγή ευελιξία του Renegade είτε την κομψότητα του Compass, η Jeep έχει την απάντηση.

Jeep Renegade: Η καθημερινότητα, μπορεί να γίνει ενδιαφέρουσα

2-jeep-renegade-ehybrid-upland

Το Jeep Renegade είναι ένα συμπαγές SUV σχεδιασμένο για εξορμήσεις που προσφέρουν την αίσθηση της περιπέτειας, αλλά και πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων που έχει η καθημερινή οδήγηση. Με την ήπια υβριδική τεχνολογία του, το Renegade e-Hybrid προσφέρει βελτιωμένη απόδοση χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις.

Εξοπλισμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων και έναν ηλεκτρικό μοτέρ 20 ίππων, αποδίδει συνδυασμένη ισχύ 130 ίππων. Αυτό το σύστημα κίνησης επιτρέπει εξοικονόμηση έως και 15% στην κατανάλωση καυσίμου και στις εκπομπές CO2 σε σύγκριση με τα συμβατικά βενζινοκίνητα μοντέλα. Το σύνολο συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων, στο οποίο είναι ενσωματωμένος ο ηλεκτρικός κινητήρας, ώστε να γίνεται η εμπλοκή του με τον πιο ήπιο και απροβλημάτιστο τρόπο.

3-jeep-renegade-ehybrid-upland

Εκτός από τον τεχνολογικά προηγμένο κινητήρα το Jeep Renegade ξεχωρίζει επίσης για τους μεγάλους χώρους που προσφέρει στους επιβάτες, αλλά και το μεγάλο πορτ-μπαγκάζ των 351 λίτρων.

Το Renegade e-Hybrid διατίθεται στις εκδόσεις Longitude και Limited, οι οποίες προσφέρουν ένα διαφορετικό μείγμα άνεσης και δυνατοτήτων η καθεμία. Η πρώτη αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να γνωρίσετε την αληθινή ουσία της Jeep, ενώ η δεύτερη προσφέρει το κάτι παραπάνω σε θέμα εξοπλισμού. Εξερευνήστε εδώ το Jeep Renegade.

Compass: Η απάντηση στις μεγάλες ανάγκες

4-jeep-compass-ehybrid-upland
Αν ψάχνετε για ένα ελαφρώς μεγαλύτερο SUV, το Jeep Compass είναι η απόλυτη επιλογή. Όπως και το Renegade, το Compass διατίθεται και σε ήπια υβριδική έκδοση, συνδυάζοντας αποδοτικότητα και ισχύ. Το Compass e-Hybrid διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων, αποδίδοντας συνδυαστικά 130 ίππους. Προσφέρει, έτσι, σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές CO2 σε σύγκριση με τα παραδοσιακά βενζινοκίνητα μοντέλα.

Το κιβώτιο είναι και σε αυτή την περίπτωση αυτόματο με 7 σχέσεις, εντός του οποίου φιλοξενείται ο ηλεκτροκινητήρας για αδιάλειπτη παροχή ισχύος και μείωση της πολυπλοκότητας. Έτσι η εμπλοκή του ηλεκτρικού συνόλου γίνεται χωρίς να καταλαβαίνει κάποια διαφορά ο οδηγός. Αυτό που σίγουρα καταλαβαίνει είναι η... πλήρης απουσία ήχου και κραδασμών, όταν το αυτοκίνητο κινείται ηλεκτρικά!

5-jeep-compass-upland

Στο Jeep Compass η ευρυχωρία αποκτά νέα διάσταση, καθώς τόσο η καμπίνα όσο και το πορτ-μπαγκάζ έχουν διαστάσεις που υλοποιούν πλήρως τον όρο ευρυχωρία. Στην καμπίνα φιλοξενούνται με άνεση 5 επιβάτες, τη στιγμή που ο χώρος για τις αποσκευές τους αγγίζει τα 438 λίτρα, επιτρέποντας σε όλους να πάρουν μαζί οτιδήποτε χρειάζονται.

Το Compass e-Hybrid προσφέρεται στις εκδόσεις Longitude, Limited, S, αλλά και την ιδιαίτερη σχεδιαστικά Night Eagle. Η κάθε έκδοση έχε διαφορετική στόχευση και χαρακτήρα, αφού φέρνει μοναδικά χαρακτηριστικά στο Compass. Έτσι, το μόνο που απομένει είναι να βρείτε ποια είναι εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και τα δικά σας «θέλω». Εξερευνήστε εδώ το Jeep Compass.

Ο βέλτιστος συνδυασμός διαφορετικών χαρακτηριστικών

6-jeep-renegade-compass

Με την ήπια υβριδική τεχνολογία να κάνει τη μεγάλη διαφορά στην οικονομία καυσίμου, τα Jeep Renegade και Compass έρχονται να καλύψουν με άνεση και διαφορετικότητα μια πληθώρα διαφορετικών αναγκών. Φυσικά πρέπει να συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι είναι ετοιμοπαράδοτα και ότι συνδυάζουν με τον βέλτιστο τρόπο την αποδοτικότητα, με αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες ικανότητας αλλά και απροβλημάτιστη κίνηση στην άσφαλτο. Είτε επιλέξετε το συμπαγές Renegade είτε το μεγαλύτερο Compass, μπορείτε να βιώσετε τη χαρά της ιδιοκτησίας ενός SUV της Jeep, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε το δικό σας, ετοιμοπαράδοτο Renegade ή Compass, και να απολαύσετε τη δύναμη της υβριδικής τεχνολογίας Jeep; Ξεκινήστε από εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...