Αυτό είναι το νέο Suzuki Vitara 2024 - Οι κινητήρες του

Η Suzuki προχώρησε σε ακόμα ένα διακριτικό φρεσκάρισμα του Vitara, διατηρώντας επίκαιρο το ιαπωνικό SUV στην ανταγωνιστική κατηγορία.

  • -
  • -

Το Vitara είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα της Suzuki στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ έχει καταφέρει να κερδίσει και το ελληνικό κοινό. Η σημερινή γενιά παρουσιάστηκε το 2015 και ουσιαστικά υπέστη ένα μικρό φρεσκάρισμα το 2018 για να διατηρηθεί επίκαιρη. Σήμερα, η ιαπωνική εταιρεία προχωράει σε ακόμα ένα διακριτικό facelift, χωρίς να διαταράσσει σημαντικά τη σχεδίαση του αμαξώματος. Οι αλλαγές εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα, τους ελαφρώς διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, τη μάσκα, αλλά και τις ζάντες αλουμινίου που έχουν νέα σχεδίαση. Τέλος, το αμάξωμα θα είναι διαθέσιμο σε δέκα συνολικά  χρωματισμούς, με δύο να είναι καινούργια και να έρχονται να προστεθούν στην πλούσια παλέτα του.

Στην καμπίνα των επιβατών ξεχωρίζει η νέα οθόνη αφής σε διάσταση 9’’, η οποία φυσικά είναι συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto. Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί και νέες ταπετσαρίες που το διαφοροποιούν, ενώ αναβαθμισμένο είναι και το τεχνολογικό του υπόβαθρο. Εκτός από πληθώρα συστημάτων άνεσης, πλέον προσφέρει μία υπερπλήρη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας, που περιλαμβάνει τεχνολογίες όπως το Dual Sensor Brake Support II, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Assist, Traffic Sign Recognition και πολλά ακόμα.

Δείτε ακόμη: Γιατί το νέο Suzuki Swift καίει λιγότερο; 

Σε επίπεδο μηχανικών μερών δεν υπάρχουν αλλαγές, με το Vitara να εξακολουθεί να προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδοχές, με τον 1.400άρη mild hybrid των 129 και στην hybrid εκδοχή των 116 ίππων.

3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...