Volkswagen Tiguan facelift

Αλλαγμένο στη Γενεύη

  • -
  • -

Παρουσιάστηκε και επίσημα το νέο Tiguan στην έκθεση της Γενεύης. Παράλληλα λόγο της έλλειψης stock μοντέλων του ήδη υπάρχοντος Tiguan, η Volkswagen έχει ξεκινήσει ήδη τις παραγγελίες του ανανεωμένου μοντέλου. Σημαντικό είναι επίσης το στοιχείο ότι από το λανσάρισμα του το 2007 έχουν πουληθεί παγκοσμίως 572.000 Tiguan.

Οι πρώτες εντυπώσεις του ανανεωμένου μοντέλου δείχνουν έντονες ομοιότητες με το νέο VW Touareg, με τα εμπρός ανασχεδιασμένα φανάρια να ενσωματώνουν τεχνολογία LED. Οι υπόλοιπες αλλαγές περιλαμβάνουν μια φρέσκιας σχεδίασης εμπρός γρίλια και νέο εμπρός προφυλακτήρα. Παράλληλα συνεχίζει να υφίσταται η έκδοση με τον πιο έντονο off-road προσανατολισμό και την μεγαλύτερη γωνία προσέγγισης.

Η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να παραμείνει ίδια με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 και 2.0 λίτρων και τον TDI common rail κινητήρα diesel των 2.0 λίτρων, να διατίθεται σε δύο παραλλαγές απόδοσης 140 και 170 ίππων. Η τιμή της πιο προσιτής 2WD έκδοσης των 1.4 λίτρων βενζίνης με τους 122 ίππους, ανακοινώθηκε στην Γερμανία στα 24.175€.

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...