Νέο Chrysler 300

Μιa Ε-Class από την Αμερική

  • -
  • -

Δεν αστειεύονται πλέον οι άνθρωποι της Chrysler, αφού με το νέο τους μοντέλο με την ονομασία 300, στοχεύει απευθείας στους δυνατούς παίκτες της μεγάλης κατηγορίας. Μπορεί το προηγούμενο μοντέλο της Chrysler να έθετε υψηλούς στόχους αλλά δεν κατάφερε να τους πετύχει στην πράξη. Το νέο μοντέλο με την σύμπραξη της Fiat έχει βλέψεις για πολύ καλύτερη θέση στην κατηγορία.

Το 300 θα μπει στην παραγωγή την άνοιξη του 2011 στις H.Π.Α, ενώ στην Ευρώπη θα έρθει αργότερα με τα σήματα της Lancia. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά η γκάμα των κινητήρων πιθανότατα θα προέρχεται από το Dodge Charger. Ο νέος V6 3.6 λίτρων Pentastar των 292 ίππων - αργότερα θα ακολουθήσει και ο παλαιότερος 5.7 V8 Hemi - θα πλαισιώνει εκδόσεις με κίνηση στους πίσω τροχούς, καθώς και τετρακίνητες εκδόσεις.

Οι πρώτες εικόνες του νέου μοντέλου, αποδεικνύουν ένα πιο ισορροπημένο σύνολο εμφανισιακά σε σχέση με τον προκάτοχο του. Η πολυτέλεια έχει πάρει πιο διακριτικές διαστάσεις, ενώ στο εσωτερικό προσπαθεί να ακουμπήσει τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...