Νέο Tesla Model S για... πίστα, με τελική 320 km/h

To νέο πακέτο Track Package κάνει το πανίσχυρο Tesla Model S Plaid πιο κατάλληλο για σκληρή χρήση σε πίστα!

  • -
  • -

Η Tesla αποκάλυψε μία νέα και ειδική έκδοση του Model S Plaid, η οποία ξεκλειδώνει τον εκρηκτικό χαρακτήρα του αμιγώς ηλεκτρικού σεντάν των 1.020 ίππων. Το Track Package, όπως ονομάζεται, αφήνει ελεύθερο το Model S να επιταχύνει έως και τα 320 km/h, ενώ παράλληλα είναι εφοδιασμένο με μία σειρά από μηχανικά μέρη που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις του στην πίστα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Tesla Model Y Performance

Το Tesla με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες εφοδιάζεται στη συγκεκριμένη εκδοχή με carbon κεραμικούς δίσκους εμπρός και πίσω σε διάσταση 410 mm, 6πίστονες δαγκάνες μπροστά και 4πίστονες, με τακάκια υψηλής απόδοσης και στις δύο περιπτώσεις. Επιπλέον, διαθέτει υγρά φρένων για χρήση σε πίστα, αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες σε διάσταση 20 ιντσών με ελαστικά της Goodyear.

Για όσους ενδιαφερόμενους, το συγκεκριμένο πακέτο θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο του 2023 και το κόστος απόκτησης του θα κυμαίνεται από τα 15.000 έως και τα 20.000 δολάρια, ανάλογα με τις επιλογές του ιδιοκτήτη. Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως αντίστοιχο πακέτο διατίθεται και για το Tesla Model 3, το οποίο κοστίζει 5.500 δολάρια και περιλαμβάνει ελαστικά της Michelin σε ζάντες 20 ιντσών και τακάκια υψηλής απόδοσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...